Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
szép menet volt, én eladtam most longot. Félek, hogy 2300-ról már lepattan (SP-nél az 50 napos is ott van most már 1960-nál, arról is fordulhat szerintem).
ha ezeket is átviszi hasonlóan, akkor presze bármi, akár ATH is, legalábbis SP-nél (dax ahhoz még nagyon messze van, ott nem várnék ilyesmit)
számomra az a hihetetlen, hogy nem oldódott meg krízis, mégis sokan megnyugodtak. Talán most nagyobb mértékben bíznak abban, hogy nem lesz fegyveres konfliktus, de oroszok a határnál vannak megint.
nem tudom, ki mer ilyen helyzet mellett longot kötni.
"Orosz páncélozott személyszállító és más katonai járművek lépték át csütörtök este az ukrán határt – jelentették a Guardian és a Telegraph brit lapok."
lehet, hogy ennek már semmi hatása sem lesz.
én úgy érzem a cikk ellenére, hogy a ruszkik óvatosan kihátrálnak, de lehet, h putyin megcáfol...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?