Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
4%-ból lehet h lesz 3 , volt már ilyenre példa ) - Általában ez szokott lenni, vagy vmi egyéb duplacsavar, ami kiüti a stopokat. Vicces ez a mai usa nap is a komoly pozitív indulóval (=shortok kiütve) és az azt követő eséssel.
"Az első negyedéves adatot is -2,9%-os visszaesésről -2,1%-ra korrigálták, ezzel az első féléves növekedés 0,9%-ot tett ki. Az idei év második felében a várakozások szerint tovább élénkülhet az amerikai gazdaság és az átlagos növekedés 2014-ben meghaladhatja a 2%-ot is. A mostani adatokat augusztusban és szeptemberben még felülvizsgálják, mivel számos részadatra jelenleg csak becslések álltak rendelkezésre."
A mostani adatokat augusztusban és szeptemberben még felülvizsgálják ! ,
Szerintem szűnj már meg, amíg nincs egy éles számlád, mondjuk 1000 dollárral.
És akkor hidd el, hogy örülni fogsz majd egy 60-80 dolláros nyereséggel lezárt pozinak is. És ha beírod, mi is gratulálunk majd neked. És végre nem kell olvasgatnunk az egész topicba teleszemetelt bejegyzéseid a 30-40 milliós demószámlákról. Fogd már fel ember!
A faxom kivan, hogy a mai 200 hozzászólásból 28 értelmes van, amelyik a konkrét kereskedést érinti.
Azt írsz amit akarsz. Nekem csak nyereséges pozícióim vannak. Ez az első nap még kicsit nehezen indult, de a végére csak meglett a majdnem négyszerezés... pedig csak délben kezdtem. Holnaptól már napi tízszerezésekre készülök. Mindezt úgy, hogy még a gépnél sem kell lennem. Sajnálom kridácska, nem kellett volna ilyen óvatlanul kiadnod az alapötletet. :)
Azt írsz amit akarsz. Nekem csak nyereséges pozícióim vannak. Ez az első nap még kicsit nehezen indult, de a végére csak meglett a majdnem négyszerezés... pedig csak délben kezdtem. Holnaptól már napi tízszerezésekre készülök. Mindezt úgy, hogy még a gépnél sem kell lennem. Sajnálom kridácska, nem kellett volna ilyen óvatlanul kiadnod az alapötletet. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?