Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A demó Dow-longom másfélmillás plusszból időközben mínusz 300ezres bukóba csúszott, de ettől függetlenül teljesen nyugodt vagyok a pozi nagyszerű jövőjét illetően... tudom mert így van, hogy semmi baj nem érhet. A tőkém folyamatosan növekszik, teljesen mindegy, hogy a piac merre megy. Ha felfelé megy, az nagyon jó, mert hatszorozni fogok. Ha lefelé megy, pláne jó, mert átmeneti ötszörözés után hétszerezni fogok. Két ablak van megnyitva a böngészőmben, csak egy klikkelés köztük, és máris elképesztően nyereséges vagyok. Csodálatos érzés. )
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?