Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
"Pataky Attila pár héttel ezelőtt ismét találkozott egy földönkívülivel. A Fiastyúk csillaghalmazból érkezett ufonauta különleges gesztussal adta az énekes tudtára, hogy nagyra értékeli eddigi zenei tevékenységét.
A helyszínt nem szeretném pontosan meghatározni, mert nem akarok senkit kellemetlen helyzetbe hozni – kezdte beszámolóját Pataky.
– Egy jó hónappal ezelőtt találkozhattam egy Plejádok-belivel. Megkaptam ezt a kegyelmet, örültem neki, de az életem ettől még megy tovább. Amennyit elmondhatok erről, az annyi, hogy valaki által találkozhattunk. Nagyon jól érzékelhető volt, amikor először egymás szemébe néztünk. A szeme abszolút különvált a testtől, ami egy égő, érdekes, csuda forma volt, azon keresztül küldte át a gondolatokat. A teste egy felvett alak volt, amit éppen kitalált hozzá. Az első benyomásom az volt, hogy a szeme megütött, csapódott valahol a tarkómon hátul, a koponyámon belül. Megijedtem tőle egy pillanatra, a következő pillanatban pedig – hogy érzékeljem, ez valóban megtörténik – egy „földi-szerű” mosolyt kaptam."
Törölt felhasználó2014. 07. 31. 09:57
sp500 eléggé a 950-es szint irányába halad,ha ez össze jön neki akkor valószínűleg daxnál is lesz új alj.
"...A nem mindennapi kalandról további részletekre lettünk volna kíváncsiak, de az énekes külföldön tartózkodik, ezért nem kívánta részletezni a történteket."
Csak tájékoztatásul közlöm, hogy demon a nyitott poziim értéke -18Mra változott, úgy, hogy a tőkém gyakorlatilag nem változott, maradt 31.8 M. Miért? Mert folyamatosan tudtam zárni, majd nyitni pozikat.
Számomra a jelenlegi állás azt jelzi, hogy óriási potenciális lehetőségek vannak a jelenlegi nyitott pozikban.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?