Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Igen, pont erre gondoltam valahol elment a tl 130-asom de nem voltam gép előtt, csak kíváncsi lettem volna az akkori dax értékére. Amúgy nincs sok jelentősége, csak ilyet még nem láttam. 1 órányi vízszintes vonal!🤔
Na eddig tartottak az izgalmak mára,kiütött a stop 3100-en,azaz mára (10+3,3)% elég is. Persze,lehet hogy meg kellett volna taratani,de így nyugisabb.. Jó hétvégét mindenkinek
ma már elképesztő mélyen nyúlnak vissza, az otp-ben is többször szívtam a stoppal, mikor egy semmi napon több száz forintos kanócot lépesek voltak csinálni, majd nullán zárt...ma is ez a dax 200 pont esés, szerintem ez is erős...főleg ha 15700 felett zárunk....
Egész héten zakóztak, ma érik egy kis korrekció a szakállas néger favágó logikám alapján. De mivel nem vagyok szőke, lehet 50-70 pöttyért korábban is odaadom nekik ezt a jó kis pozit.
azért ez beteg volt, hogy fellökték 100 ponttal, majd majdnem teljesen visszalökték....megint a szűk stopok 620ig mind eldurrantak, miközben a 155xxes vevő látva a 15680at már hátradőlhetett délben azt gondolta...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?