Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Sajnálom. Egyébként már 3. napja ua. a forgatókönyv: nyitás után beszakad, aztán hirtelen fel is pattan, már úgy tűnik, h jó lesz longba, utána el kezdik adni és zárásig csordogál lefelé. Valahogy nem értem. Sztem a 610-esnek adj egy esélyt!
Számomra nem indul jól a hét. Ma 3x nyitottam bízva egy kis pozitív korrekcióban. Az első délelőtt már több mint 40 pont nyerőben volt, de végül a stop zárta 0-ban.Bárcsak realizáltam volna, ahogy Te szoktad. A második kicsi buktában stoppolódott. Harmadik 9610-ről fut, de nemsokára eldobom, mert úgy tűnik nem sikerült USA-ra ráakasztani a „vontatókötelet”.
Egyszer az életben végig csinálni vmit..., hogy dolog legyen a dologból... Á, nem! Ők mindent csak félig csinálnak meg, hogy fingunk se legyen, mi lesz ebből holnap. Dühös vagyok!!! :(
"Hétfőn megérkeztek a kelet-ukrajnai Torez településre Hollandia szakértői, akik az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) megfigyelőinek jelenlétében megtekintették a holttesteket."
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?