Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
sok múlik azon,hogy mit döntenek ma az eu-ban a további oroszok elleni szankciókról
a gyengélkedő eu-s gazdaságoknak nem tenne jót,így elképzelhető,hogy csak verbális fenyegetés lesz konkrét lépések nélkűl,ennek örülnének a "befektetők"
aki szépen felvette a short pozit a rés alatt 9715 körül és tartotta tegnap, mert napi min, közeli záró volt, az most lassan nullán van...elképesztő...
függetlenül attól, hogy ki milyen poziban van kicsit megkérdőjelezi a Dax-al való kereskedhetőséget...hiszen 3 napig esik, szinte napi minimumon zár tegnap, ma reggel semmi hírre benyit +0,7ben...erre gondoltam az érdekességet.
ameddíg tegnap is 700/760-ig mindenképp,utána passz.
ha lassan kiárazódnak a sokkoló hírek-márpedig ki fognak,akkor feljebb is,de azért az még odébb van
Én sajnálom hogy kiütöttek a pozidból,mert te tartottad bennem a lelket,és szurkultam hogy igazad legyen. Ugyanis nekem is van TL53-om 9710-ről,nem is kevés. 600-nál már ideges voltam,mert nem tettem stopot,és dolgoztam. Meddíg várod fel ma?
Törölt felhasználó2014. 07. 22. 08:32
tegnap 4 és 8 órás RSI-n is tört az előző long trend,igy egy kis vissza teszt után szerintem jöhet a 9500-as szint.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?