Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
de Szerinted ez Rajtad kívűl érdekel valakit?nyílván vannak itt,akik sokszorosa profitot érnek el,mégsem hencengnek vele.nem ez a célja a fórumnak,ha nem tűnt volna fel!
mindent elárul az hogy arra mérgesek aki pénzt keres na ez a szánalmas
dehogy érdekel mit acsarognak
no megint 2500 profit a zsebben link
utolsó kreskedést rajta hagytam hogy látszódjon a folyamatosság
ha a stopod nullában volt akkor még rosszabb :) megkockáztattál kb. 50-60 pont nyerőt, mert volt egy olyan "érzésed" h reggel lent nyit ?? :)
ha spekulálsz akkor ez a hozzáállás hosszú távon nem jó...
ha befektetési jelleggel kereskedsz akkor más a helyzet, de akkor meg a stopot el kell felejteni és nem kell nézegetni percenként, csak naponta 3-4x ránézni h hol van/volt az árfolyam...
Vagyok én még most is olvasom a fórumot, de én többet nem mutatok semmit, az okosok meg tipródjanak itt tovább. Te meg Blade67 ne foglalkozz velük, mert úgy sem érdemlik meg.Amúgy meg gratula.
A stopom nullában volt, és ott volt a tegnap reggeli rés betöltetlenül: való igaz, csak feltételezés volt, hogy lejön, de mivel a kockázatot kivettem, nem látom, miért lett volna hibás döntés?!
volt itt egy feka.. valaki akit már régen láttam, hát ezért, ő is felrakta amit keresett és lám egyből rá ugrottak, ki csinálták.
Ne foglalkozz ezzel:)te keresed a pénzt ők meg elemezik szarrá a piacot és fikázzak a 0.1- es pozit:)
tegnap este 7186-ról feljött 7216-ig és te tehát elengedtél 30 pontot...max 20, de inkább 15 lett vna ideális....ráadásul senki nem tudhatja hogy másnap reggel hol nyit...te tudtad ??
Meddig eshet még a Daxli?
Tényleg lemehet 6900-ig?
csak mert a múltkori számítások szerint lassan fordulnia kéne, hogy mehessen fel a C hullámba!
ha jol emlékszem! :)
Én már lecsúsztam a shortról, azaz már nem mernék belépni! :(
Gratula aki a hosszú hétvége előtt belevett és merte tartani! :)
nekem az olaj short hozott valamennyit! de úgy látom tartani kellett volna még!
EUR/USD gonbdolom irányt vehet majd a gdp adaton!
kíváncsi vagyok mi lesz!
van egy kis arany longom, a gdp azt is kenterbe verheti, vagy megindithatná!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?