Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
értelek, kereskedési stílustól függ, viszont egy pontos adat rendkívül fontos, ha persze dayt.-nél. akkor egyáltalán nem mindegy, valós és részletes képet kapsz,
Azzal hogy valaki vissza tér a határidőről a cfdre, 50% körüli hátránnyal indul, még a swingben is. drágább, viszont felezhető, az db is, ti tudjátok. nem attól lesz sikeres.
nekem az én cfd-s felületem tökéletesen megfelel....nem az a lényeg hogy milyen felületen kereskedsz ezt te is tudod....sok ismerős már visszatért dax cfd-re mert jobban lehet menedzselni....hatiban ugye 1 kontraktot nem tudsz felezni :)
csak hangosan gondolkodtam, ha sp kereskedsz, javaslom töltsd le a tos demót, ami ad 2 hó gyakorlási időt és ott van sp és euró volumennel adat, dax nincs.
na látod ez amit elvárnak itt:) örülök neked, és kezdhetted volna ezzel, kb. 1,5 órával ezelőtt. szeretlek.
fgbl longot tervezek limit 140,66 stp 16 pont, függ a dax karekterétől.
nem mondtam hogy nem teszek stoppot
ha teszek megvan az oka
ha nem teszek annak is
ha jobban megnézted volna a tegnapi feltett és mára beérett kereskedéseket láthattad volna a stoppokat
de nem látsz nem figyelsz csak acsarogsz
én csináltam azt amit ő pár évvel ezelőtt, stop nélkül 0,3-0,5 lottal dax futures, csak úgy jöttek, mentek a napi több száz eurók amíg eltaláltam az irányt...aztán amikor nem akkor elindult a lavina :)
tudod, 1x hibázik és rá jön,
viszont van rajta gatya és be vállalja.
erről szól a játékok játéka, és nem keresi a lenézni való dolgokat. én el mondanám a helyedben, hogy tesó itt ezt teheted, és igy kereskedhetsz, csak nem sokáig, hisz te ezt tudod " old otp" vagy: jó értelemben:)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?