Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
(#8) Re: szabalyzat
Értékelés: +1
előzmény (#6: Johnny178) | válasz erre | 2012. augusztus 7. - 12:34
ha lehet keruljuk az offolast,koszi !
shark2009
Jelzés a moderátornak
Kb. 2-3 órája írtam ,de írok kicsit hosszabb esszét. Küld át a szabadságharcosnak ha meg van az emil címe. Vigyázni kell mert lecsesznek, szigorú a topic főnök ne offoljunk , mert lebaxás lesz...:)
ez a mai jó volt , nyitónál láttam lipi is beírja h short , nnahh ez megerősített , és jól is ugrottam ki (leht h korán) , de péntek vanik , nem tartogatom hétfőre , amit most mondanak a nagyok , azt hétfőre átértelmezhetik, és ellenkező irányba indul ... SZTEM :))
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?