Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
jah , thx azért mondtam SP chart alatt a kicsi forgalmat , de sztem daxban is hasonló a helyzet , a cikk közepe fele macd divergenciát emleget , .... hát sztem amit a márc -áprilisi csúcs alatti macd mutat , az a rendes divergencia ez a mostani sztem nem az , ... de még fejlődhet :)
Számokkal támasztja alá, hogy az idei augusztus még az eddigi szar augusztusok között is elvitte a "legszarabb augusztus" kitüntető prímet forgalom tekintetében. Ki van tömve az összes büfi, most már büfizni akarnának, de valamiért még nem engedik őket.
Vége a napnak? Ha jól emléxem, a jelentősebb le menetet (852-804) péntek/hétfő irányba adtam meg! 880-ig vártam első körben... érdekes, tegnap megcsókolta! Aranynak meg lett a 45 (igaz 44-re vártam) Espében meg lett a 399 (sztem a 90 is meg lesz ma, ha nem akk kedden). Olaj 94,1 meglett!... Mit kellene még h mondjak, írjak?????? Igen lefele vártam/várom!!
értem : a fiskális szikla lehűlt , és szövőszék lett , viszont a szárítógép mindent megold :)))
Nehéz megmagyarázni a közelmúltban rally csak megjegyezni, hogy az európai válság költözött háttérbe szorították (egyelőre), beszélgetés a "fiskális szikla" hűlt le néhány hónappal ezelőtt (bár még mindig szövőszék) és a jövedelem szezon wasn "t annyira rossz, mint néhány már attól félt. Egy másik tényező: rövid eladók akit fogadási piacon szárítógép kénytelenek voltak csökkenteni a veszteségek növekvő piacon, ami erősen rövidre állományok egy különösen nagy lift.
bocs, h belekotyogok, de sztem ne vedd magadra...
mindenkiből a várakozásai/pozijai szerinti érzések/hangulatok beszélnek ilyenkor.. az itteni alaphangulat szerintem más, olykor változik kicsit, de utána szerencsére visszaterelődik az alapkerékvágásba... ld. tegnapi esti gondolkodásfolyamot.. jó volt reggel benézni ide, sztem ez számít
Hány ilyen fülesbili vagy inverz akármi halt be mostanában? Számoltad? ) Semmi sem támogatja a longot, ettől még lehet, hogy felmennek 1-2 napra, főleg mert hétfőn egyedül garázdálkodhat a DAX. De túl messzire nem fognak tudni eljutni, a marinénik már fullra ki vannak tömve lejjebbről, ki a fax venne még? ld. lejjebb angol szöveget és cikket az sp500 forgalmáról.
Egyedül a FED és az ECB tartja fenn a piacokat. Nélkülük minden összeroskadna a pitlákba.
Ettől még mehet ugyan fel, de már csak mutyi az egész további long, ez nyilvánvaló.
Figyelésre nem képesek! Leírtam espé 399, arany 41-44... Nos espé elérte, arany 45 volt, aki résen volt, keresett, aki nem, az..... Sajnálom, de a tőzsde nem kisded óvó!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?