Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Igen, ez volt az egyik, de volt egy másik utána kicsit hosszabb távra, vagy rosszul emlékszem?
Törölt felhasználó2012. 08. 21. 10:57
Előzmény:
törölt hozzászólás
Persze Papa, csak egy vidéki kis tuti vityillóban voltunk, pici lányom pedig még napi minimum 5 órát alszik, naponta pedig kétszer nem lehet grillezni-bográcsozni, 3 nap után pedig már medenceundorom volt, 6 könyvet vittem magammal azokat az első héten kivégeztem, minden nap főztem, de egyszerűen túl sok volt így is a pufferidő, és kb erre is kalkuláltam előre, na ezért gondoltam lesz annyi szabadidőm hogy ide benézzek.
Nem tradelni akartam, csak a topicot olvasgatni :-)
egy kis erdekesseg....jelentosen nagy volt a forgalom dax-ban a hataridos piacon, 7080 kornyeken komoly darabszamu kontraktokkal kereskedtek.....nem tudom jelent-e ez valamit...utoljara akkor volt ekkora forgalom mikor az elokereskedesben lefordult a 7k-rol a dax....
Én már nem merek semilyen dátumot feltenni, én úgy érzem, hogy más irányba forog a világ mint ahogy kellene, azért ma reggel hátul gombolosan vettem fel az ingemet .-)
Melyik Hétfő, remélem, hogy vissza fog menni, legalább 1,22re
Törölt felhasználó2012. 08. 21. 10:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szabim alatt be-benéztem nagy nehezen (zéró térerő volt pedig csak miattatok vettem egy laptopot meg mobilnetet - hehe marhára megérte, ez is a polcon fog porosodni, használni meg gyakorlatilag nem tudtam), múlt héten Brikka Mester Elis woodooja asszem 6200 környékére mutatott.
Törölt felhasználó2012. 08. 21. 10:04
Előzmény:
törölt hozzászólás
Helló Wana!
Jó, hogy visszatértél... Több csajozás ment az elmúlt héten, mint dax... :-)
Nekem az a feltűnő ezekben az "elemzésekben", hogy mindegyik ezt a fiscal cliff-et várja- vagy flash crash2....
lassan előszedem Saxo q3 elemzést, kíváncsi vagyok ők mit írnak...
Azt minden esetre láthatjuk, hogy nagyon nyögvenyelős ez a felmenetel, alacsony forgalommal... (bár kosto szerint ez a jó!)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?