Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Na jó, ezt még leírom, utána abbahagyom az offolást.
A "public hall"-ban (a biztonsági kapukon kívül) lehetett eltölteni az éjszakát. Úgyhogy beültem a Lufthansa elsőosztályán utazó utasoknak fenntartott elkülönített check in részbe. Találtam ott egy-két bőrfotelt. Feltettem az asztalra a lábam (a cipő nem ért az asztalhoz, nem vagyok akkora bunkó) és a kordont pedig odatettem a bejárathoz. A csomagomat magamhoz fogva tudtam aludni 22-24h között, majd utána asszem 4-ig, majd még egy órát 5-ig. Eléggé néztek kívülről az emberek (csíkosan homokfújt az üveg, tehát belátni), de nem szólt be senki. Most meg a Lufthansa Senator Lounge alatt ülök és élvezem az ingyen net előnyeit. :D
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?