Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Wana mondj valami okosat, mikor lesz már használható piac? Mai nap is dögunalom. Jó-jó tudom, persze, lehetett ma fogni a daxon 40 pontot, meg vissza talán 30at és az tényleg fasza, nekem is volt az ibexen egy 50 pontos short... na de akkor is itt szenvedünk már hetek óta.
Megyek ebédelni, meghívott egy hölgy :)
Lehet, hogy egy-egy napra elsztva alacsony a forgalom, de ezeken a szinteken ebben az elnyújtott tötyiben azért szumma épp elég részvény cserélt gazdát.
Úgy emlékszem a laptopra elmentettem amiről beszélek, estve otthon megkuksizom majd és bedobom. Egy hsz-ben tettél be két képet, az egyik kb ugyanez volt a célzóna téglalappal bejelölve, a másikon mutatott messzebb a rajz 6200 környékére. Lehet hogy nagyot tévedek, este megnézem és beteszem.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?