Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Egyébként pedig kötekedés és morgolódás helyett inkább kérdezni szeretnék valamit.
Emlékszel-e arra, hogy 1-2 hónapja (még akkor, amikor lefelé mentünk és az 5817-es célárról ábrándoztunk) Rocco-t fordítottál és megjegyezted, hogy Rocco hét végén volt valamiféle ankéton, ahol kisbüfikkel találkozott. A kisbüfik elmondták neki, hogy SP-t kísérik figyelemmel a DAX irányának meghatározásához. Rocconak viszont az volt a véleménye, hogy nem SP-t, hanem Eurostoxx-ot kellene figyelniük.
Én emlékszem erre a hozzászólásodra, de nem találtam meg.
Nem emlékszel pontosan, hogy mit is mondott Rocco ezzel (ti. eurostoxx-szal) kapcsolatosan?
Szeva JK! Baszki 24 órát a reptéren? Annyi idő alatt haza hoz a vonat is :D Amúgy szólhattál volna mielőtt elmentél nyaralni, simán kimentem volna ma érted Düsseldorfba, haza fele sztorizunk eleget :D Semmiből nem maradtál ki ez idő alatt, a lehető legjobbkor léptél le! Csak szoptunk minden nap...
A "megint elmenekülnél" alatt mit kell érteni? Lehet, hogy innen indul valami probléma?
Nem gondolnám, hogy okosságnak, ügyességnek, aranyosságnak bármi szerepe lenne egy ilyen fórumon. A szépséget (így túl az 50. életévemen), már meg sem említem.
Tehát, ki vele, mi a problémád velem. Mert az úgy nem korrekt, hogy valakinek (nevezetesen WAW-nak) leírom egy dologról a véleményemet, hozzátéve, hogy természetesen tévedhetek, te pedig beszólsz (ráadásul egy hülyeséget, de mindegy, hiszen érezhetően az volt a lényeg, hogy kötekedj).
Majd utalok egy cikkre, amire szintén hülyeséget szólsz be, de ez sem lényeges, mert a lényeg az, hogy kötekedni akarsz.
Nem lenne egyszerűbb, ha megmondanád, hogy mi a probléma.
Momentán arra következtetek, hogy esetleg korábban írtam valamit, amire te kérdeztél valamit és én nem válaszoltam. De könnyen lehet, hogy nem olvastam a kérdésedet, mert nem tudok mindig mindent visszaolvasni.
Tehát légy szíves mondd meg egyszerűen, hogy mi a problémád velem!
Elég nagy a kézipogyóm. Ha be tudom valahova zárni, akkor esetleg egy városnézés belefér. De elég fáradt is vagyok. Két és fél hét alatt kb 2 éjszaka nem voltunk bulizni, plusz reggel sem volt alvás, mert mentünk kirándulni, vagy a beachre. És se a buszon se a tengerparton nem lehetett aludni, mert a többiek kifestettek volna. :DDD
Láttam már eleget.De az a nap nem a mai lesz.Tipikus korrekciós esés az órás bollingerből kiszúrás miatt.A trend szépen lassan megy sok kis zöld gyertyából épülve.Még minimum egy újabb csúcs 1424 fölé kinéz az sp-ben is a héten.De szeptemberig még 2 hét van,akár 1450-re is cibálhatják.Hihetetlennek tűnik,de nem hiszem,hogy alacsonyabb,vagy duplacsúcsból lefordulna.Nem volt begyorsulás,forgalom növekedés,semmi ami trendváltást indokolna.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?