Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
"Draghi szavait úgy értelmezheti a piac, hogy látva a hatalmas kötvénypiaci feszültséget az eurózóna perifériáján (spanyol, olasz piacok), az EKB hajlandó az eddiginél rugalmasabb hozzáállást tanúsítani a válságkezeléshez, illetve a tőle "követelt" válságkezelő lépésekhez (pl. kötvénypiaci beavatkozás)."
ebből szerintem zuhé lesz... Nem lehet linkelnem, így keressétek vissza, amit Smih..-vel beszéltünk(linkeltünk,írtunk) csártot, azon pont egy fontos szint fogta meg.!!!!! Megkeresném, és belinkelném, de TILOS!!! Én nem fogok mindent kb 5x leírni, mert akkor térdelni nem sok idő maradna..
Mea Culpa! Köszönd csoky fórumtársnak
Törölt felhasználó2012. 07. 26. 13:26
Előzmény:
törölt hozzászólás
jah azért nem írtam délelőtt be semmit mert orvosról-orvosra járok sajna, ha esetleg ebből gondoltad volna.
... erőtséget" ! egyetértek !
.. kellenek a bemásolások sztem is , ez olyan , mint fociban a visszajátszás :)), nem kell önfénynek tekinteni , sok sok trédre van szükség az okuláshoz :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?