Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Futi jelenleg +5 pöttyös DAX nyitást áraz... Ázsia meg (már amit figyelni szoktam) olyan jellegtelen kereskedést nyomott, hogy na még: Japán meg Hong Kong nyitás után - hát, ezt még oldalazásnak se hivnám, mer' jobbára csak úgy elvoltak...
DAX-on ott van az előző két csúcs sávja 110 és 100 között, azt illene meglátogatnia, szerintem: Bár a tegnap napvége nem igazán illeszkedik az eddigi 'menetbe'.
Lent ott van a 925 mint alj: nem hiszem, hogy ebből a keretből ma kimegy bármerre is.
Emelkedni meg mostanában általában az amcsikkal együtt szoktunk... De igazából nem tudom, mit várjak.
Jó reggelt ! Sziasztok !
SP nem hozta reményeimet, nem tudott 420 felett zárni,(1419) de ez viszont az előző csúcsnap (03 27)-ei záróhoz képest magasabb , ez nekem longérzés naposon, ... lehet kicsi visszakorrekció, 1415, 1405-re gondolom ... tegnapi daxlongom elvitte a hibásan bedott célár (091 helyett 081), ma kiderül szerencse volt vagy nem ... :)))
Ma és holnap ritkábban tudok csak bekukkantani egész napos elfoglaltság miatt, de azért igyekszem ránézni olykor a chartra. 9 körül még jövök a napi német DAX-előrejelzésekkel.
Kössetek óvatosan! Amikor mindenki biztos a FEL-ben, olyankor általában a pofáraesés is ott ólálkodik a környéken )
Az amcsiknál a FED által manipulált "unortodox" pénzkínálati módszerek természetellenes módon felgyorsítják és/vagy módosítják a tankönyvszerű TA-folyamatokat is. Nem értem, hogy hová és főleg miért sietnek ennyire. ;)
Azt az órás jobb vállat illene szépen megcsinálniuk, akár az egész napot is rá lehetne nyugodtan szánni, attól még bődületes bikapiac maradna az egész.
SP500-nál és DAX-nál minden fontos TA-indikátor további longos időszakot jelez, ilyenkor "hivatalból" is illik kettőzött figyelemnmel nyitogatni a pozikat és a mohóságot kordában tartani egy egészséges adag félelemmel!
szvsz naposon is csinálhat egy normál fejvállat, ha nem tud a héten új csúcsra menni de kevés esélyt látok rá , mert ilyen szépen megpattantak a trrrendvonalról, :)) .... (ugy láccik nekem ez a lövésem) :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?