Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Most néztem rá , háát :) necces,azért tegnap záróban már esésben volt,most meg még mindig longban van minden idősikon,eléggé más a képlet,ha 785 alatt nyitna az jó lenne,657 ,450 ,támasz
Réssel ugrott fel 22 után vagyis zárás után,ezért gondolom,hogy adat jött az Oracle jelentése is zárás után jött,de végül is mindegy,lehetett 800 nál shortolni,az,hogy jó ötlet volt-e majd holnap kiderül.
Az november közepén volt, és mi kimaradtunk belőle. Most is számoltam rá, de nem jött be. (Japó esett, NQ esett, Bitcoin esett, de sajnos a többi megfordította.)
Én november közepén beleálltam a vételbe ha emlékszel, hogy megveszik, és csak ütöttek mindent. Örültem, hogy pici plusszal kiszálltam. És utólag igen megvették. Most is. Püfölhették volna is. Nem így lett. Nekem is longba kellett volna állni. De amikor fordítom faszán megállt. Most megint elment a kedvem. Longot már nincs kedvem tenni. Sortba ülök. Ha zárom, gyanítom beverik. Ha nem, gondolom long lesz. Hagyni kéne már ezt a szarságot.
Nekem is csak a szám jár.. Mondtam,hogy megfogják venni nap végére.. A 25.395,ös nasi vétel k@rva jó volt,de 615-nél kiszálltam,ráadásul csak fél tőkével voltam benne.. Most nézem,hogy 800... Jobban kéne bíznom magamban...
Nagyon hasonló a képlet DAX és japok esetében is mint tegnap a beszakadás elött,érdekes lesz a folytatás,japok visszamentek a beszakadás előtti ellenálláshoz,úgy,hogy kivitték a sáv alját és órás stochastic a csúcson,szóval esniük kellene megint.
én eladtam a dow jones shortomat, pici mínuszban. Nasdaq 1h felért a bollinger tetőre. Szerintem bőséges korrekció 25350-ről. "longba fordult", én meg stoppolom most már. 25700-at húztam meg határnak, ha felér, short. 680 körül vagyok.
48500-nál is gondolkodtam, hogy fordítani kéne, de végül nem tettem. Aztán 48700-ra tettem a határt. De akkor már késő volt. Igazából Japán eset, ezért gondoltam itt is az esét. Sajnos a szerdai/csütörtök reggeli nyerőmet vissza adtam. Ez ilyen játék.
https://www.investing.com/indices/us-30 én egy pici korrekciót várok, de most nem hibázok, 48775 körül van a stoppom, ha mégis felszaladna, inkább üssön ki, nem szeretnék újabb 3 hétig pislogni.... m5-ön már oldalazgat, csökkenő tetőket csinál. m15 izmosan eshetne 500-at is. hiába a nasi kampó, dow jonest megállt.
egyelőre jó ötlet volt dobni a nasi shortot, ki akarják füstölni a shortosokat. 1h boli nagyon lefele néz. 25700 tetőt néztem ki, annál fentebb már nagyon gáz.
nálam az alja 25430 volt, dupla aljjal. +3 a spread = 434, 444-nél adtam el, szinte kimaxoltam, csontra nem lehet odatenni a pozit, mert kockázatos. holnap dax shortolok, ha reggelre tol egy gap-et északnak. amúgy miért akarnak bármi áron gap-et tölteni? fomo. én várom,h 1-2-3-4-5 mágikus 7-es belenyal a GAP-be. google pl. tesla is erőlködik a dupla csúcs után-óta. a dow jones csinált egy zászlót, aminek a vége 48600. 47400-48200 (800) 400 a korrekció, 50%. 47800-48600 (800)
25000-as átlagom volt. 25444 vs .25840. az egyik pozi, őszinte leszek ,10 pontra volt a stop, a powell féle kamatdöntésnél rezgett a léc Úgy döntöttem, még 1x nem kockáztatom meg,h felcsattanjon 840-ig. Ami amúgy tök furcsa. Dow Jones +1,1%. S&P -0,3%. Nasdaq -1,1%. tech-ai részvényeket püfölik, ebből még oltári nagy roló is lehetne.
Szerintem jól döntöttél, függetlenül attól, hogy mi fog történni az árfolyammal, nem jó dédelgetni egy rossz poziciót napokig vagy hetekig,eleve jó lehetőségeket hagy ki miatta az ember és a stressz miatt magával is kicseszik.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?