Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Jól tettem,hogy zártam 615-nél..most 555 nálam.. Mimdig el kell tenni a nyerőt.. Azt sem lehet tudni 5 perc mulva mi lesz.. Mondjuk ezt csak Nasira értem..A többi megy szépen ath-ra..
érdekes,h miért kell lehozni az aljára. megtolták a longokat tegnap 25820-on, el kellett adni, profitrealizálás, majd most visszaveszik 25370-25500-ért. 300 a zsebben, lehet belőle küldeni a longot. olcsóbb az átlaguk.
kellett a dupla aljhoz,persze tévedhetek is,de órás stochastic a csúcsra került igy boritékolható volt az aljra menetel,kérdés dupla aljból vagy viszi-e tovább.Fent a nyitó rés ez fogja azért.DAX viszont érdekes mert ott pont a trendvonalig ment és esnie kellene ha viszont esik akkor NQ is eshetne.Ez inkább short irányba mutat,de egyenlőre dupla aljban hiszek inkább NQ esetében.Kérdés,hogy DAX mit csinál ekkor mert már elérte a trendvonalat,nem mehetne feljebb,elvileg
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?