Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ha figyeltél, írtam még este, vagy éjszaka, vagy reggel, már nem tudom, hogy 4db mágikus 7-es van erős mínuszbna. ez a nap közben felrántás... nem is értem.
Emlékszel az nvdia jelents után is megszaladt, aztán egyszer csak azt irták, nem tudják mi romlott el, és beszakadt minden. Szóval igen. Pici short pénzt most is tettem fel.
https://www.boerse-stuttgart.de/en/tools/euwax-sentiment/ ezért tud menni, mert a sentiment napon belül stabil -47, tehát shortolják. De ebben mi a logika? kb. mintha magamat látnám, esést várok, shortolom, de minek, ha emelkedik?
én pár napja leírtam csdobosnak. Ha meglesznek a kamatcsökkentések, és nem lesz hova tovább csökkenteni, már most is 1%-al lentebb vannak, és most is rossz munkanélküliségi adat érkezett, emelkedett. akkor egy idő után jön a várva várt recesszió. Amit most még úgy tűnik, hogy nem akarnak elfogadni. dax szépen sávozta +200 -200, 4x = 800 pont. érdekes, hogy 22920 óta megállíthatatlan, akkor meg rommá verték. "bonti" tojásos videó esete. megveszik, mert felfele halad, nem esik, zöldül, azt kell kereskedni, szerintem ez akkor is vicc.
25800 nál NQ ellenállás kb addig meghúzhatják a nyitórést bezárva,ha viszont onnan jönne egy újabb eső hullám az 24000 környékére is lehozhatná,ez kb egybecsenghet a DAX trendvonalas variációnak ahol szintén ezervalahány pontos esést lehet összehozni ha működik a trendvonal,mint ellenállás. Az eséskor az Oracle-re hivatkoztak ezt megtudnák lovagolni NQ esetében leginkább a cápák,ha beakarják ejtetni,jöhet megint az AL pánik.
adatra fel, adatra le, én ezt szoktam mondani. A kezdeti +300, után elindult lefele, nem tudták megfogni, és ennyi. ha 25550 felett nyit, jöhetne a 25700.
NQ most már nem esik,inkább emelkedik,már átvitte az utolsó órás short gyertya tetejét,itt stopolodtam volna ki ha lett volna shortom tegnapról.Persze lehet még esés,de elötte simán vissza is húzhatják valamennyit.8 óráson nézve long szakasz van 16 ig,utánna attól függ hol is záródott az árfolyam . Azért a hajnali kereskedés időn kívüli beszakadásokat általában megveszik,az a biztos esés amikor a saját kereskedésében kezdi el.Délután majd elválik.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?