Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Elvesztettem a harci kedvem az 5 shortos nap alatt kihagyott 5 millió ft.nyerő miatt..Készültem rá hónapokig,méfsem sikwrült..Úgyhogy mostmár ilyen lazán adom elő.. Kis mennyiségek,rövid időre,aztán pénz a zsebben oszt jónapot..
Tettem stopot,+ követő stop is volt rajta,401-en zárta. Nincs ezzel semmi gond. +85 ezer ft. A Dax certi már költségesebb..Kétszer annyi tőke,sőt 2,5-ször,és fele annyi haszon,ha levonjuk a spreedet,meg a díjakat.. Kuryaütő ez a certizés.
dax : ellenállási zóna alatt h1 200 EMA ról koccolt le az előbb sacc 100 pöttyöt ,desszertnek egy csökkenő trendvonal ill a h1 200 MA és a h4 50 MA ellenállásként lapul még fentebb és ott az esés 50%os fiboja is ….ha áttöri ( x akta ?? amcsi függő lesz szvsz) akkor a 918as ( ami rés alj lehet a következő erősebb ellenállás…..ergó a 750-850 necces erős ellenállás zóna tehát 850 felett lehet erősen valószínűsíteni a réstöltést (17918 - 18069)
nasdaq futi 18400, megtartotta. azt írtad arra CFD-d van, én biztos stop-ot használnék, most az 1x legalább. pont te írtad,h 18400 mindig berosált a héten, most akkor 18400 "támasz", ha viszont átszakad (fals kitörés a tegnapi),akkor bődületes esés. de persze ahogy látod (te pénzed, te pozid!)
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart én ezt nézem.17680 680-ból lett hirtelen 645, ha vissza fele nem megy 680 fölé, akkor lentebb fog nézelődni. (nyisd meg és látod: 17672 most, még nincs 680)
írtam reggel, talán láttad a 4h ma50-et ütötte, egy ideig próbálkozott, aztán onnan lefordult. örülök,h nem 18400-ról shortolsz, már van közel 140 USD nyerőd akkor!:D
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?