Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
az utolsó 4 Nasdaq 1h gyertya (abból is 1-2. nem zárt 1h boliközép alatt, a 3. már arról pattant, csak leszúrt odáig, a mostani, a 4. kcisit alászúrt, 720-tól húzok egy vonalat 710,-ig ezt üti egész nap, valószínűleg aggasztja őket a rés, nem akarják betölteni. valószínűleg ami nem fog felfele menni, akkor irány dél. idővel!
Erste érrtékpapír számla kell hozzá, havonat kb. 150 ft a számlavezetési díj. kapsz egy számlaszámot, arra utalsz át lóvét. Trader-re regisztrálni kell, és a regisztárciót követően (amit alá alá kell írni egy bankfiókban), Trader-es erstes emberkék át tudják pakolni a lóvét az értékpapírszámláról a traderbe. ennyi.
16600-30 környéke támasz. fent 770 ellenálllás további ellenállás 720 4h sma50 (főleg ez fogja, látszólag), sztem ezen át fogják húzni most, így hogy visszatesztelték a 630-at. nincs eladói nyomás, mindenki venni akarja...hát ennyi. //1h-n a 2db SMA200 EMA200, 17708 és 17685
nasi100 az esés felét korrigálta vissza (don pingvin fibója mutatná) ...a likba csak beleharapott eddíg....azt érdemes tudni , hogy gyors eséseket a nagyok nem szeretik , komolyabb (1-3000 pötty) esés előtt mert nem tudnak a nagy pozi méretükből adódóan jó áron kiszállni ... lehet vakarózni
Na,ezért volt ez a nagy erőlködés 17-ig,hogy aztán meg beadják? Annyira tudtam ezt,hogy hálistennek minden shortot visszanyitottam még 17 előtt,dupla vagy semmi alapon,amiket dél körül lezártam...
komolytalan ez az OTP Felület. ~ db shortot akartam venni, eladtak nekem 20db-ot, a maradék x-20 nem teljesült... módosítom a limites megbízást: Technikai ok, törli a faszba a megbízást kompletten. megadtam egy piaci vásárlást 16:58-kor .....ACCEPT, elfogadva. 1 perc múlva lezárták a kereskedést, papír sehol. az értékpapír számlán lóg ugye az x-20 pénz, tehát! nem vett semmit, pedig elfogadtam, még ilyen szutykot. OTP!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?