Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
kedvenc setupok egyike,kritikus támaszok fals letörése,vissza főlé,megtámaszkodás,és indulhat a trade kis kockázattal az elsö long szignálra utánna belőle ,jelen esetben 615 ről,mindez 2 perces charton,és csóközön http://keptarhely.eu/view.php?file=20220107v02xhefei.jpeg
A vilagvége elmaradt.. Azért 15515-ön rezgett a léc... Én most megfogadtam,hogy nem ugrok ki korán belőle...Azért a 16400-ról inditott shortokba nyugodtabban ültem,mint most a longba..De azokból is mindig korán kiszáltam Pedig 800 pont,az 800 pont...És nem 50..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?