Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
spongyát rá, atyám, olcsó kifogásokból itt nem élünk meg...:)... gyorsan érzékenyítettem is picit a túlontúl nyers és közvetlen rajzán, így talán épp' hogy kifoghatjuk még a morcos cenzorok vitorlájából a szelet... (nem kell megköszönnie):
mert nem érti a társadalmi üzenetét….az LMBT-s hölgyúr vagy valami úszás után (még bikiniben) figyelmezteti a macit az egézségtudatos életvitelre , némi állatszeretetre utaló metakommunikációs jelzéssel (szívecske) megspékelve…a golyós képen meg két békeharcos diskurál
:)))... az ezernikkes nagybarna ezért tuti h. jelenteni fogja magát, atyám... :)))... (sietek leszögezni, hogy én elhatárolódom ettől a meggondolatlan ábrától... azon kívül ízléstelennek és politikailag inkorrektnek tartok ekkora vörös szíveket látni... legalább szivárványosra pingálta volna)
mongyuk ehhez is volna 1-2 jó képem, csak sajna perpill érzékenyítve vagyok a Központi Személyügyi Gyűjtőben (stirlitznek résen kell lennie), így alighanem dzsót kell majd megkérnem h. tegye fel helyettem, mivel neki a női fejek körül repkedő golyókat is (élvezettel) elnézik a cenzorok... :))
igen... ha megnyitogatod a lenti wiki-szócikk alfejezeteit, akkor - a számtalan egyéb ősi ábrázolás mellett - látható ott egy kb. 7000 éves iráni lelet is, kőbe karcolva.
Így becsteleníti meg és zabálja fel a mai modern, alpári tudatlanság a régi korok mérhetetlen mélységű szellemi örökségét...
Az általad magyar nevén említett grafikai szimbólum kb. 3-4 ezer éve (mindmáig) megbecsült jelkép a távol-keleti kultúrákban, ide értve Indián kívül Kínát és Japánt is... Európában egészen az 1930-as évek elejéig szintén a "jó szerencse" szimbóluma volt. Mindezeket tekintetbe véve akár még az is könnyedén megeshetett, hogy csak egy tradicionális világlátású távol-keleti turista kívánta ilyetén módon kifejezni őszinte jókívánságait abban a messzi nagyvárosban...
lásd az angol nyelvű Wikipédia, a minden tekintetben abszolút polkorrekt és feddhetetlen pedigréjű ismeretterjesztő portál ide vonatkozó szócikkét:
"Horogkeresztet festettek a New York-i városházára és a Wall Street bikaszobrára" --- áhá, szóval erre esett tegnap :)) https://i.imgur.com/bu1dw2B.png
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?