Újabb cég a tőzsdén.
Nem tűnik valami nagy durranásnak.
182 milliós bevétel mellett 32 milliós veszteséget könyvelt el 2017-ben, és a korábbi évei se voltak fényesek.
"Ralizik a CyBERG részvényeA késődélutáni órákban valóságos ralit láthatunk a CyBERG részvényénél, jelenleg 12,6 százalékos a plusz - ezzel együtt idén már 29,6 százalékkal került feljebb a jegyzés. A vállalat megítélését befolyásoló új hírről nem tudunk beszámolni, ennél fogva vélhetően spekulatív jellegű mozgásról beszélhetünk a papír esetében. Utoljára egyébként még október közepén írtunk a vállalatról, amikor is egy kifejezetten optimista hangvételű befektetői prezentációt osztott meg a CyBERG." a releváns rész
Mármint a fórumozók közül értettem. (nekem le van töltve.....általa is figyelemmel kisérem, hogym mizu) Bár nem tudom mennyi az esély.....az interjú alapján kb 100 kisbüfi van.....és eddig összesen két vendéglátóipari egység érhető csak el....amely egyelőre magában is alcsony letöltésszámot feltételez. Remélem bejön a tőkebevonás és akvizícióval meg lehet gyorsítani a terjeszkedést pl. a UCS RKeepeR Kft felvásárlásával.
CyBERG Corp. Nyrt. "f.a."
Nem tűnik valami nagy durranásnak.
182 milliós bevétel mellett 32 milliós veszteséget könyvelt el 2017-ben, és a korábbi évei se voltak fényesek.