Újabb cég a tőzsdén.
Nem tűnik valami nagy durranásnak.
182 milliós bevétel mellett 32 milliós veszteséget könyvelt el 2017-ben, és a korábbi évei se voltak fényesek.
Nem lehet egy CIG-et összehasonlítani a Cyberggel. Egyébként követed te a tájékoztatókat amiket kiraknak? Példaul éves jelentés és tőkebevonás. Csak reménykedni lehet, hogy az idei féléves jelentésük jobb lesz vagy valami óriási pozitív meglepetést tartalmaz majd. De ebben a hülye vírusos évben tényleg nagy meglepetés lenne.
De a BÉT-en van az XTend szekcióban, az is csoda, hogy valaki követi. Nem tudom mennyire reális az elemzés, mert tele van várakozásokkal. 2023-ra mond eredményeket. (Ilyen kristálygömb nekem is kellene, feltéve, hogy igazat is mond. 😀 ) Igaz én a Tesláért sem adnék 500-at sem nemhogy 1000-et.
Csak én nem értem, hogy egy olyan értékelés után ami szerint nagyságrendileg tízszer annyit ér a cég, mint most miért nem emelkedik a részvény ára? (Ha bárkinke bármi logikus értelmezése van rá és megosztaná azt megköszönném)
CyBERG Corp. Nyrt. "f.a."
Nem tűnik valami nagy durranásnak.
182 milliós bevétel mellett 32 milliós veszteséget könyvelt el 2017-ben, és a korábbi évei se voltak fényesek.