Újabb cég a tőzsdén.
Nem tűnik valami nagy durranásnak.
182 milliós bevétel mellett 32 milliós veszteséget könyvelt el 2017-ben, és a korábbi évei se voltak fényesek.
Miért? A NAP, OXOTH, vagy a GOPD miért annyi amennyi? Nyilván egyik sem ér annyit. Itt a tőkeemelés és az Upp a story, de hogy meddig húzzák, azt nem tudom. Én a tőkeemelésig nem adnék 1800-nál többet érte ,,,
Lehet, hogy ezt is megröptetik? Rendesen kiporszívózták a 2000 alatti szinteket és masszív bázist épített ki 1800 körül. Irány a 4000, csak úgy NAPisan?
Gyakorlatilag még teszt fázisban van. Érdemben eddig egy hely volt elérhető, az is a saját ettermük volt. (Meg volt még apartman, de az inkább csak mutatóban hasznos, hogy jó lehet erre is) Most azonban ránéztem és megjelent egy cafe frei teszt, ami arra utalhat, hogy a közeljövőben bevezethetik az összes café freiben. Akkor lesz majd elsősorban fontos figyelni a letöltések. (Illetve éppen csinálnak valamit Salzburgban is, az sem utolsó) Egyébként egyetértek. Jelenleg kevés hely érhető el, és kevés letöltés van. (bár ugye ez csak az Android....az IOSről nem tudunk semmit) Az irány viszont, hogy megjelent a cafe frei az nagyon jó, én személy szerint ennek is tudom be a nagy kötést.
CyBERG Corp. Nyrt. "f.a."
Nem tűnik valami nagy durranásnak.
182 milliós bevétel mellett 32 milliós veszteséget könyvelt el 2017-ben, és a korábbi évei se voltak fényesek.