Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
Én nem látok megbízható adatokat, te? . Kínai adatok bizonyára nem megbízhatóak, szinte semmiről, a cselekvések ott látványosak, továbbra is a kérdés miért? Miért nem elég 29 kórház, miért kell még 2000 orvos, miért kell minden idők legnagyobb karanténja? Miért halt meg az a 34 éves orvos, aki először számolt be az eseményekről? . Nekem nincs megnyugtató válaszom, információ hiányba szenvedek, megbízható információ hiányban. Ezért olvasok most sokat, néztem be ide, illetve a CNN úgy tűnik elég napra kész. . Nem csodálkozom rajta, hogy van egy kisebb fajta pánik (szerintem ez nem pánik), az újságírás ilyen, a rettegés hozza az olvasót, nézőt. A külföldi drasztikus intézkedések, az itthoni központi kommunikáció (nem minősítem) minden értelmes embert el kell, hogy gondolkoztasson, vagy szerinted nem?
újra beteg egy japán nő, akit már egyszer hazaengedtek gyógyultan...egy hónapon belül (de más példák is vannak erre) tudjuk mi lesz azokkal akik a fertőzést látszólag gond nélkül átvészelik - fél v. egy-két év múlva? nem lehet, hogy olyan ez is mint pl. a herpesz... lappang az emberben, de időnként fellángol, és előbb-utóbb nagyobb probléma lesz...? szvsz
fogsz erre válaszolni? Felhívta a figyelmet arra, hogy az egészségügyi dolgozók számára
biztosítják az ingyenes oltóanyagot. Szlávik János infektológus főorvos
elmondta: évente több százezer ember hal meg az influenza következtében,
az influenzával kórházba kerülők 4-5 százaléka meghal az influenza vagy
az influenza szövődményei következtében, de daganatos, krónikus
betegeknél ez a halálozási arány 10-15 százalék is lehet. videot nézed?
Jelenleg influenza szezon közepén vagyunk. Az influenzán majdnem mindenki már valamikor átesett, s ebből kifolyólag a szervezet hordoz ebből adódóan antitesteket. Viszont az influenza vírus is évről évre változik, ill mutálódik , ezért a szervezetben lévő antitestek, nem nyújtanak teljes védelmet.Ha egy fogékony emberi vagy állati sejtet egyszerre két különböző vírus tözs fertőz meg, akkor a sejten belül az RNS-szegmensek
rekombinálódhatnak, ennek eredményeként teljesen
megváltozik a sejtgelszinen az antigén, és egészen vírustörzs keletkezik.
Egészségügyi miniszternek terjesztem elö GAMBADORO-t: Szibériába!!! Vagy a lakájmédiába papagájnak: Ne pánikolj, ne pánikolj!!! Válaszolj, válaszolj!!!
ne viccelj ez egy hülye "A koronavírus alig veszélyesebb mint a sima influenza. Az usa-ban csak a mostani szezonban 20 ezer ember halt meg influenzában" :))))))))))))))))))))))))))
mármint akiket ezért fizetnek? értelek ezzel mi a helyzet? Felhívta a figyelmet arra, hogy az egészségügyi dolgozók számára
betegeknél ez a halálozási arány 10-15 százalék is lehet.
Index: 2020.január 28. "Több mint 56 millió ember került karantén alá"Idézet a cikkből: https://index.hu/techtud/2020/01/28/kinai_koronavirus_jarvany_kina_vuhan_karanten/ Majd, ha lefut a járvány, akkor kell megnézni az olasz adatokat, addig csak találgatás minden. . Ha akkor nem tudták, most már tudják? Épp most jelentették be, hogy aki beteg és bejelenti Csiengcsiangban, az 10.000 yüant kap (közel félmillió forint). . Az egyszerű kérdés továbbra is a Miért? Mit tudnak, amit mi nem? . Ne haragudj hol olvastál tőlem pánikkeltést és pontosan mi volt az?
ezt én értem amit nem értek, hogy az írástudással azért ennek változnia kellene az, hogy leperegnek róluk a tények pl ez: Felhívta a figyelmet arra, hogy az egészségügyi dolgozók számára
betegeknél ez a halálozási arány 10-15 százalék is lehet. Ott van. 4-5 százalék a mortalitása a kórházba került betegek körében a sima influenzának Akkor miért nem spájzolnak folyamatosan fagyasztott borsót? Egész évben
Napoliban, ahol van egy ukrán lány gyanúval, fertőtlenítették a buszokat nulla amúgy a járvány erre a sofőrök nem mentek be dolgozni mert patakvér EZ A FELESLEGES PÁNIK más kérdés, ott amúgy sem szeretnek dolgozni :))))))
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live