Én úgy értettem hogy ezek az alapok lehet tőkegarantáltak. Azaz nem az ügyfél bukik.... Abban igazad van hogy ez nem derül ki a cég honlapján így erre a kérdésre nem tudjuk a választ. Csak valamiért nem 420 hanem 320 még mindig az árfolyam.
Majd kérlek nézz utána ,mert ez nem így van,ahogy itt leírod.Ha unit-linked a biztosítás,akkor te vállalnod az adott alaphoz az egység árfolyamkockázatát.
komolyan kérdeztem, hogy az Alteo és a CIG között mi az összefüggés. télleg érdekel, mert nem értem a hivatkozott bejegyzést - vagy én is szeretnék a tréfán veletek együtt nevetni.
Miért bukna vele? 1. Minden biztosítónak volt orosz alapja, lehetett a neve felőlem Medve, Szputnyik vagy Ural. Mind hasonlóan járt el. 2. Szerintem nem volt olyan akinek ebben volt 100% a pénze. 3. Az alapkezelőnél ha megnézed az Uralban kezelt vagyont akkor látod, hogy töredéke volt ebben mint pl a kínai, indiai, amerikai vagy Warren Buff alapban. . Amúgy meg az ügyfél dönt milyen alapot válszt, kér-e rá árfolyam figyelőt, ami esésnél leváltja, stb. És a 99% bukó sem igaz. Mert viszonylag gyorsan likvidàlták az alapot, de már előtte is gondolom váltottak ki bőven. Az alapkezelőnél kezelt vagyon arányában maximum 4-6%-ra tenném nagyon max az árfolyam veszteséget. . Szóval ezek kivételével igazad van 👌🏻
Azért vannak itt rossz dolgok is rendesen. Szerinted mennyit fog bukni a biztosító az URAL alapok "felfüggesztésével"? Vagy megmondja majd a kedves nyugdíjbitztosítottaknak, akiknek ebben volt a pénze, hogy bocs 99%-os a bukó az Orosz piacok befagyasztása miatt. Ezért nem megy ez a papír sztem.
+ Gigabank keretmegállapodás + MFO lakásbiztosítás + Vagyonbiztosítási üzletág szárnyalása + Egyre több nyertes egészségbiztosítási pályázat Potenciál van a papírban, nem is kevés. Én tartogatom azt a pár 10k db-ot ami van, sokáig. Jó kis oszti papír lehetne.
A legdinamikusabban fejlődő biztosítási forma,gyakorlatilag ez a jövő.Értelemszerűen plusz ügyfélbázis, cross selling lehetőség/pl.mint a gigabank esetében is a banki ügyfélkör kiaknázása/,aki jártas a szakmában az jól tudja,ha mindezeket figyelembe vesszük, akkor komoly robbanás várható a cég életében,nem csak rövid távon.Nem vételi tanácsnak szánom,csak érthetetlen,hogy az emberek nem látnak tovább az orruknál/otp,mol,richter/.Nem napizókra,tréderekre gondolván.Ja,amennyiben jól olvastam Warren B. nagyon sok milliárdért kezdte el venni a biztosítókat.Engedtessék meg..............
CIGPANNONIA kitartók