Amit eddig tudni lehet : 2 éven keresztül éves szinten 50milliárdot szednek be a biztosítási szektortól. Ez pedig árbevétel arányosan fog történni. Hogy ez mit jelent a Cig esetében, azt majd megtudjuk...
Én sajnos ebben bízom a legkevésbé..., A bölcsesség a magyar politikusokra kevésbé jellemző, sok okom van ezt mondani, de """Orbán, mint látható még kanyarban is tud előzni....""" Bővebb kifejezésre álmossagom miatt nem kerül sor.... Érjétek be ennyivel, Holnap többet megtudunk ..., A kormányinfon, Lesz itt még rezsiharc, Brüsszel, Soros, Extraprofit, És lehet hogy a 400Ft os Euró T is többször nem csak az elemzők írják le, hanem a deviza illetve valutaváltók árfolyamlapjain is többet fog szerepelni!!!!
Azért az adózás előtti eredményt ezerféleképpen lehet manipulálni, mint pl. a saját rv vagy tartalékolás. Na meg valószínűleg nem a CIG elégíti ki az extraprofit fogalmát bár ez nagyon képlékeny, hogy mi is az extraprofit, holnap tisztábban fogunk látni.
Na, mint látom a közkéz veszegeti az osztalékból... Ez nekem bizakodásra ad okot. Bár, ha csak a közkéz arányban azt a 600 Millát nézem, akkor van még mit visszaforgatni. :) Viszont én nem mertem már, csak kerekítésnek vettem pár darabot.
CIGPANNONIA kitartók