Erről beszélek, nem a -3%-kal van a bajom, hanem, hogy mindez most, a KGY után van! Akkor volt legutóbb ilyen érzésem, mint amikor az APP-ba beletolták a bankszékházat és azután a hír után is úgy csorgott/hullik tovább, mintha mi se történt volna.
picit megfejlesztettem az ábrát. Ahogy nézem most 450-ig van mozgástér s valszeg az emelkedő (kék) sáv alja fogja meg majd a korrekciót. A 450 több szempontból i serős támasz most. Aztán kérdés, hogy elkezdi követni az emelkedő (kék) sávot, vagy esik tovább és betölti a rést (légy észnél Uco!) . A jó hír az optimistáknak, hogy ha esik is, akkor egy hét múlva megint (legalább) +480-on lesz az árfolyam. https://ibb.co/mGgBjR
A könyvben is lejjebb tették a lécet, most már 457nél áll a 9k vevő (volt ő ma 460 on és 470 körül is) két alkalommal is lentebb állt be venni. Bocs ha ma negatívabb vagyok de úgy gondolom minden ok megvan rá Még szerencse hogy a Rába pakkom szépen hozott a két napban, ma realizáltam ott a 22,8% nyerőt.
Egyszer... APP 1k = CIG 0,5k. Ott is sokan 1000 alatt vették, mint a cukrot, majd 900 alatt és 800 alatt, mert "már 1100 is volt, 1000 fölé csak visszakúszik". Most pedig már 630-ért se kell senkinek :(
Annyira azért nem drámai a helyzet, de tény, hogy cseppet alábbhagyott a lelkesedés, az utolsó mentsvár, a KGY sem hozott új impulzust és esünk, amit ma nem tudtam volna elképzelni..
Sztem az optimizmusod akkora a papírban hogy 200nál is részvényes lennél :) Az én ingerküszöböm (és a veszteség-minimál áram) 455-nél van, ott akkor is eladom ha pepita papagájok esnek az égből. Én ehhez tartom magam, biztos ami biztos. Egyébként ezt az "innen fordulnia kell" dolgot tudod hányszor olvastam APP-ban? Na ha annyiszor 1k részvényem lenne megvehetném fél Budapestet :)
Ne legyen igazam, de az nehogy az legyen a forgatókönyv, mint a másik "társult Lőrinc papírban", az APP-ban. Az őszi csúcs óta minden hír ellenére megállíthatatlanul hullik, lassan 50%-ot jött vissza a csúcstól és még mindig nem látni a végét...
Mint mondtam nem erre szamitottam de en tartom tovabbra is innen fordulnia kell es irany 500ft+ Tul regota vagyunk itt es csak csorog lefele,ha nem fordul akkor szivas lesz.
Én viszont arra tippelek, hogy a haverok még egy kört szívesen mennének lentről fel ápr.08 előtt, ezért próbálják lenyomni a papírokat és venni minnél lejjebb.
Nemzetközi helyzet is éppen érdekes, ha megindul a komolyabb esés kint, akkor itt is lavina lesz, ami alól nem lesz kivétel egyik papír sem. A kötvény hozamemelkedés is megvan, de még nem vészes, kb mindig erről a pontról fordult vissza. Meglátjuk.
CIG Pannónia