Az összes Lőrinc-papírban ez van. Nov-dec.-ben csúcs, onnan pedig lecsorgás, ráadásul ugyanazzal a mega-kib***ással, hogy pozitív hírekre is esnek tovább...
azért adtam el és vettem anno rábát.igaz meglepett a gyorsan jött emelkedés, de anno 2600 körül is kereskedtünk rábával most 2-vel lehetne szorozni a valós értékét.viszont a cig továbbra is érdekes lehet
Köszi. :), akkor nem feltétlen a kezdők szerencséje (egy bika piacon), de legalább van benne valami stratégia, gratulálok az ötlethez. Vezetsz kimutatást ?
Abban igazad van, 300 környékén az volt és 480 lett. Ez viszont nem erősítit azt hogy ismét ez lesz. A sok spekázás, tologatás, hírre beesés stb elbizonytalanítja a kisbüfiket véleményem szerint tök jogosan. Valahol a funda és az erő abban nyílvánulna meg hogy optimális körülmények (adatok, lehetőségek, szerződés stb) között fejlődjön az árfolyam. Nos ezt nem látjuk. Ha őszinték akarunk lenni akkor az van hogy az éves csúcs óta szinte folyamatosan 1-2% csorgás van. Aztán kgy , döntés és semmi. Lehet hogy maradi vagyok, de régi motorosként számomra ez nem pozitív. Persze reménykedni lehet és kell is....
CIG Pannónia