Legnagyobb csalódás (az eddigiek mellett) ma az, hogy mindmáig a piros napokon is stabilan tartotta magát a CIG, még itt a topikban is szó volt erről többször. Sokszor csak a CIG volt zöldben vagy 1-2 forint minuszban, míg mások estek. Most azt látjuk, hogy hír és KGY döntés mellett is hullunk mint a kö. Most visszanéztem az elmúlt időszakot és egy dologban igazat adok Feel-nek, mindig dolgoztunk vissza az esésből DE. Ha megnézitek pár forinttal mindig rövidebbek vagyunk, néhány % mindig minuszos összességében. Eddig az 500 majd a 492-485, majd a 470...most meg a 460 az a szint ahol az van hogy "innen pattannia kell" .... ez kicsit egyre inkább olyan mint a kutya vacsorája.
Erről beszélek. Én is beszívtam, vettem 477-en, hogy majd a közgyüli után jól megindul, erre vaskos bukó, pedig minden jól ment a gyűlésen. Kezdem azt hinni, hogy itt valami összehangolt kib*szás folyik az ÖSSZES Lőrinc-papírban. Konzit se tartotta meg a Hungestes hír... Az APP-ban 4,6 Mrd-os apport, 710-en tőkeemeléssel, amire mára 630-ig hullott... Opus is messze a 700-tól, 600-on próbálják támasztani... Közben a gagyi-rally dübörög. Mi lesz, ha Viktor elbukja a választást? Egy hetes felső(!) limit az M.L.-papírokban, mert a 2018 fordított év a BÉT-en?
CIG Pannónia