Pfu.
Oszinten?
Ma nem voltam egyaltalan, irto sok dolgom volt. Vaktabsn lovoldoztem egesz nap. Ezt a 3%emelkedest biztos nem vartam napon belul!!
Azt hittem visszanyomjak zarora.
49500volt celaram Buxban. Szerintem itt is megirtam.
Reggel megirtam baratomnak chatben, hogy 50K nem fog elesni ma elsore, de vetel eszembe sem jutott. Delutan beneztem, akkor lattam az 51000feletti allapotot.
Teljesen meglepodtem, es meg ment fel.
Nem birtam ki, ujra adtam zaro elott. Kar volt. Nagyon nem gondoltam ezt a magas felhuzast.
Igy tippet sem lenne jogos adnom.
Ezert stoppoltam zaroban.
Fogalmam nincs ez a robot vetel forditas utan mi lesz.
Reggeli 50500as vevok erre ugrottak be, en meg boldogan toltam ra a shortot +150es kamatra. Utana bezuhant Bux 49800korulre, hati meg 50150nel koricalt.
Durva volt, +300as kamtra sem adtak ram. Aztan csak vissza tudtam venni 50160on a 14kt.
Majd onnan durva vetelek voltak.
Neztem mi van, forditottak a robotot? De kozben futik jottek le -1%ok fele Dax.
Kemeny nap volt.
Ma meg chartot sem lattam nyitonk ota
Oszinten?
Ma nem voltam egyaltalan, irto sok dolgom volt. Vaktabsn lovoldoztem egesz nap. Ezt a 3%emelkedest biztos nem vartam napon belul!!
Azt hittem visszanyomjak zarora.
49500volt celaram Buxban. Szerintem itt is megirtam.
Reggel megirtam baratomnak chatben, hogy 50K nem fog elesni ma elsore, de vetel eszembe sem jutott. Delutan beneztem, akkor lattam az 51000feletti allapotot.
Teljesen meglepodtem, es meg ment fel.
Nem birtam ki, ujra adtam zaro elott. Kar volt. Nagyon nem gondoltam ezt a magas felhuzast.
Igy tippet sem lenne jogos adnom.
Ezert stoppoltam zaroban.
Fogalmam nincs ez a robot vetel forditas utan mi lesz.
Reggeli 50500as vevok erre ugrottak be, en meg boldogan toltam ra a shortot +150es kamatra. Utana bezuhant Bux 49800korulre, hati meg 50150nel koricalt.
Durva volt, +300as kamtra sem adtak ram. Aztan csak vissza tudtam venni 50160on a 14kt.
Majd onnan durva vetelek voltak.
Neztem mi van, forditottak a robotot? De kozben futik jottek le -1%ok fele Dax.
Kemeny nap volt.
Ma meg chartot sem lattam nyitonk ota
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!