Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ott is a 50900as hati bakker. Agyhugykovet kapok ezektol a+260as kamatoktol. Most meg mar minusz a kamat. Mondtam csak adni kell ezt a tragyat. Fej-vall
Szerintem most vagyunk egy ABC korrekció B szintjénél és a FIBO 62-ig visszakorrigálhat C, ami kb. 53,7k. Utána jöhet a zuhé tovább, viszont 47k alá nem várnám.
Private Banking:--BUX napi: Egyelőre lényeges változás nem történt. Mivel két hete az 50 000 körüli szint megfogta az esést, ezzel kijelölte ezt a támaszt, aminek a letörése további teret nyithat a csökkenés irányába. Az 53 125 is kijelölésre került, mint ellenállás. A long oldali belépés veszélyes. Az 50 000-es szint alatt további két vízszintes sávval lejjebb találhatunk erős támaszt, a 43 750 környékén. Gyakorlatilag ennek a szintnek a közelében lehet jó vételi helyeket találni a jelenlegi állás szerint. Támaszok: 50 000; 46 875; 43 750. Ellenállások: 56 250; 59 375
Irtózatosan gyengék vagyunk, hogy még egy ilyen napon is képesek vagyunk mínuszba menni. Viszont a lefelé csorgást sem tudom kihasználni a +250-es kamatok miatt. Jó volna már tényleg megindulni valamerre, mielőtt kihullana a maradék hajam is. Jelenleg egy lefelé vivő csatornában látom magunkat tötymörögni https://gamepod.hu/dl/upc/2021-12/36308_bux_vs_hati_2021_12_06.png
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!