Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Most raneztem telon napos bux chartra, kb egy fej-vall nyakvonalat fogtak meg: https://kepkuldes.com/image/urLzvg Figyelem jobb vall kimenetelet, de lefordulaskor ujra adni fogom, nem kimelem :) Majd ma fel is fibozom ezt az esest 56K 50K esest is magamnak szintek nezesere. Sajna chart es ajanlati konyv nelkul en is vakon tradeltem tegnap. Ma delelottom is rohangalos
nem a piac kicsi/tegnap oti forg. 22.7 mil. hanem az aktív daytradereket kiszorítják az érzelmek nélküli robotok /wood, pátria,erste/és ez elveszi a kedvet a kereskedéstől mert homlok egyenest más történik mint ami elvárható lenne
Nem lehet itt semmit tudni ezugyben. En nem hiszek a felben tovabbra sem. Hetes chartok tortek. Korrekcio lehet fel. Figyelem tovabb a short lehetoseget. Nikkei -1.7%
Köszönöm a válaszod megint!! Én dél körül tűntem el pár órára, hat ledöbbentem utána… shortban vagyok, úgyhogy ez nem esett jól. Mondhatnám h így is pluszban van de hat ez azért hiányzik… azt se tudom hogy dobjam holnap ahol lehet vagy üljek még rajta?! Ha kifutasig csak fel megy az gáz… nehéz terep ez újabban…
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!