Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ugyanezt akartam írni, nem hiszem hogy itt valaki nem shortolja már napok óta, annak lassan el kellene kezdenie visszavásárolgatni, főleg, hogy közeleg a hétvége. Márpedig, ha nem akarja papíron megnövelni a short pozicióit, akkor általában azt havonta 0-ra hozzák, így a senki nem nagyon veszi észre, csak az árfolyam :).
Azért elég sok más tényező is van. Mondhatni minden a BUX ellen dolgozik. EU-val való csörte, forint bedőlése, infláció fékezhetetlen elszabadulása, Orosz Ukrán háború veszélye. Ha délután folytatják a kitárazást az OTP-ből az Intézményiek, akkor lehet még egy szép lefelé kör.
Jó napot! Private Banking friss:-BUX napi: Az 56 250-es szintről történt lefordulás óta lassan eléri az első, 50 000-nél található támaszt az index. Ez a szint vízválasztó lehet a továbbiakban a long és a short oldal között. Az esés meredeksége erős korrekciós szakaszt jelez. Nem néz ki jól a görbe, az 50 000-es szint alatt további tér nyílhat. A hozamlehetőségek a long oldalon nem megfelelőek, majd amikor a piros vastag trendvonalat töri felfele, akkor jöhet újabb trendszerű felfele kör. Amíg alatta látunk emelkedéseket, addig ezek csak visszateszteléseknek számíthatnak majd. Támaszok: 50 000; 46 875; 45 313; 43 750. Ellenállások: 56 250; 59 375.
A lényeg az h BUX-al kell kereskedni a OTP-t, OTP mozgása határozza meg a BUX-ot hisz ennek a részvénynek a legsűrűbb a percenkénti kötése. 50050 körül nem tudom lehet-e majd kapni longot.
Bux 50500tol 160ig short meg is volt ma is, sajna csak 10k kezdo pakkvolt beirva megbizasi ablakba kezdo pakknak, azonnal radobtam 500ra, mert ha toltogetem ujra, megeloznek. Telorol nem lehet gyorsan, utan la 400ra is jott 100k, ujabb 10et nyomtam, de csak 4teljesult, igy 14kvsl kisertem le. Jo kezdes
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!