Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ami viszont érdekes, ha tendenciózusan egy irányba mennek a vélemények, vagy csak azok vannak megmutatva, az ezzel ellentétesek meg kinevetve, aztán a semmiből egyszer csak 180 fokos fordulat... Persze ehhez is joga van bárkinek, de nekem akkor is furcsa, és igen, eléggé manipulatívnak tűnik. Persze mindenki azt csinál, amit akar. Részemről a téma lezárva. Maradok csöndben, meghagyom a népszerűségben fürdőzést másoknak...
Lehet, hogy tévedek, gyakran megesik... Viszont olvasd csak vissza alaposabban és ne csak azokat a hozzászólásokat nézzed, amik éppen beleillenek a képbe, hanem az egészet, aztán utána beszélhetünk arról, hogy ki mennyire felületes.
irtó szenvedésesnek tűnik még mindig ez a lufi tartás. Látszik rohadtul nincs kedve már senkinek hozzá. Kis longerek örülnek, hiszen nyernek, ha megy fel a befektetésük, mert csak azt tudják a tőzsdén venni kell, majd jó lesz egyszer, hosszú táv. És ennyiből a áll a tőzsdei tuomány, és kinevetnek mindenkit, aki nem ezt csinálja. Aztán kis esés, áhh ez csak korrekció, még egy kis esés, és jön az esést venni kell duma, majd még esés, és na mi a fene, hova esik már, utána a na most már mindegy nem adom, utána a fenébe, már feleztem, nem baj, majd nyugdíjra jó lesz, meg unokának, úgy is NYESZ számlán van..
BUX M30. Meg is fogta egyelőre a fej-váll nyakvonal Buxot..de lefordulás még nincs, csak vissza a kitörés előtti szintre https://kepkuldes.com/image/u9HtP4
"a beírásaid alapján végig nyertél, ráadásul +40%." Igen, ez így van valóban. Ettől lehetek lúzer, mert folyton lefele várom. A trade más. Nekem muszáj a piaccal mennm akkor is, és ez ment meg,és ez visz előre, és a money managment, gyors reakció, mini gyors pozik, inkább skalp technika.
Ami dupla tető lett, rsi&f. div és határidő LH, majd horog délnek... Nem a lúzerségen, mert én is shortban ültem, a hitetlenkedés. A lúzerségeden nem lehet, mert a beírásaid alapján végig nyertél, ráadásul +40%. Hagyom, van amibe van értelme energiát tenni és van amibe nincs, ez az a pont.
Drian875
2021. 10. 19. 15:50
Előzmény:
Kvazir
#93878 Két short setupot találtam, ami nem érte el a célárat, sok idősíkot végignéztem.Az
első szerintem működhet, ott a 60% mellé teszem a voksom, mint
szubjektív értékítélet, az alsó jelen pillanatban erősnek tűnik, ott
inkább a 40% mellé, azzal a fenntartással, hogy menet közben esetleg
lehet majd rajta változtati (erős momentumos megindulás). Elliott alapon
a magasabb alá szúrás reális elképzelés, bármilyen verzió is fut. https://www.tradingview.com/x/kAD6LNhU.
Ezzel egyet értek. Én is minden nap pörgök másik irányba, ahogy piac megy. Ettől hosszabban én le várom még mindig, de mivel daytradezem, adok neki esélyt, hogy fel is mehet, mert nekem a piac után kell akkor is mennem
A kereskedés, folyamatos alkalmazkodással jár. Folyamatosan érkeznek az infók a charton és a kereskedők a kritériumok/feltételek alapján kereskednek. Ha ez történik ezt lépem, ha az történik akkor azt lépem. Senkinek nem lehet felróni, hogy az egyik kritérium törik akkor megváltoztatja a véleményét. Ezt jó lenne már megérteni és elfogadni mindenkinek, mert enélkül csak felesleges kötekedésbe megy át minden.
Én is visszaolvastam a fórumot. Én sem láttam short jelet. Csak csütörtökön közölve, amikor már estünk, hogy hétfő óta shortban. De nincs számomra jelentősége. Nekem ez a zárt Discord csoport bemásolás és kinevetés nem tetszett, és igen, akkor már short volt a téma előtte, és jön a nevető Richter kitörés 3smileval, hogy mi megmondtuk. Oké, nevetgéljünk ott, akinek mondtuk. Vagy hozzuk ide, is előre beírni és nevessünk azon, hogy jó lett
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!