Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Kezdőknek egy kezdőtöl.Jobb a kicsi nyerőt eltenni,mint a nagy vesztesèget. Ne lègy èhes ,mert bukni fogsz. Kicsi a piac,kevès a játèkos.A darab számokból jól látszik.Napi db rá gondolok. Sajnos egymás elensègei vagyunk. Egy jó tanács a hosszútávú trendet figyeljètek ès,hogy a trend mikor változik. Ja ès a nèhány ember rajzait kell tanulmányozni akik igen profin nyomják,melyet ezúton is szeretnèk megköszönni.Kerese meg mindenki maga kik azok. Ez is egy szakma meg kell tanulni.
Sajnos ez így van, normál munka mellett bármelyik instrumentummal lehetetlen folyamatos és főképp nyereség es kereskedést végezni. Ez teljes embert kíván.
Miután - kérésem ellenére - nem kaptam segítséget tőled elkezdtem autodidakta módon foglalkozni a dologaggal, de csak demo jelleggel papíron. Nem mondanám, hogy sikeres vagyok, mert az irány eltalálása sokszor okoz gondot és így mindig beragadás a vége. Arra nincs lehetőségem, hogy csak erre figyeljek, mert mellette dolgozni is kell. Szóval csak azt szeretném kihangsúlyozni, hogy a többségében nyeréshez 100%-ban ott kell lenni és figyelni és kellő időben stoppolni a rossz irányt. Ez ha egy egy nap rövid időre is, de teljes embert, teljes odafigyelést igényel. Persze van olyan is, hogy "ráülve" egy trendre kitartóan tartani egy felvett pozit, de akkor kell lenni más tőkének amivel rá lehet segíteni, ha rossz irányba megy ideig a dolog. Ezt nem gyűjtőéves TBSZ-en nem lehet megtenni, mert ugye a gyűjtő év után már nem lehet befizetni. Tehát TGSZ-en határidős pozit felvenni csak gyűjtőévben érdemes véleményem szerint. Mivel olcsó egy konti (75 Ft) valóban nem rossz, de a kockázat hatalmas tehát csak óvatosan szabad a kontikat vásárolni. Én élesben 1.2 kontival próbálkoznék a 10-et már soknak tartom. Az előzőeket nem kötekedésnek, provokációnak szántam csak elmeséltem tanulságként a témához kapcsolódóan. Szóval kezdőknek csak óvatosan a BUX-al, mert könnyen bux a vége.:)))
hát ez igen ,nem mondom szép válasz,de köszönöm!!!Hosszú és velős!!!Sok mindenki próbál téged cseszletni,de én nem foglak!!!!Már másodjára írtál olyan levélkét,ami igazán meghatott!!Egyszer ki is tiltottál,nem problém,valszeg igazad volt!!! Tudod,hathor és lassan még barátomnak is nevezlek,ez igen,de tudod,különbözőek vagyunk,nem vagyunk egyforfák és nekem a család másképp alakult mint a fideszes szarháziaknak!!!Tudod,nekem ebben a kibaszott országban semmi sem járt soha és hallom,hogy külföldi geci ukránok mit vesznek fel,,,,,,tudod az én szüleim építették fel a porig rombolt országot!!!!!!!
Vakmajom megmondta! A legfontosabb a toke vedelme! A szent Stop loss! Ez elso szabaly! Money management nelkul vesztes lehetsz a tozsden. Ha anelkul nyertes vagy, csak szerencse muve
te mindig nagyot teszel barétom!!akárcsak zeller éva aki soha nem veszitett még a tőzsdén!4 Csak arra lennék kiváncsi!!Hogyan lehetnek ilyen eszméletlen szerencsés kisemberek a földön,főleg a nyóckerből,ahonnan állitólag te származól,egy szar kezdésből egy eszméletlen nagy rally lett,egyik percről a másikra!!!Hm??Nem mintha közöm lenne hozzá,csak egy kicsit irigyellek mostmár!!!Nem az életszinvonalad miatt,mert leszarom,meg nem látom,csak nekem hogyan lehet,hogy csak a halál eset jutott az elmult 10 év folyamán!!! És ebben a kibaszott geci országban,mindenkinek jár minden,csak nekem semmi!!!
Nem remenytelen hati, csak sok idot kell vele tolteni. A 3blue iranyit. OTP a legerosebb, nslam utana Richter, majd Mol, telekom fincike, picike. Molnak nagyobb a sulya, de Richter nagyobbat kileng. En alapvetoen konyvet figyelek es chartot. Mos az a motivacio, hogy fiamat felkeszitsem az alapokra. Szamitom ki neki mennyi penz szukseges a kezdeshez. Ugy szamoltam kb 60.000 1konti, 10konti eleg neki kezdesnek, ami 600ezer, es esetleg 400.000fedezet meg. Ellenben sajat technikamhoz, nem szukseges a fedezet,mert amikor jonne margin call, addigra zarnom kell. Persze egy flash crash barmikor lehet. Az napkozben igen ritka. Foleg egy Bux szabalyozott piacon. Azaz ha tartja a 10konti/100 pont elvet, napi 10ezer kezdesnek meglehet/nap. Az kezdesnek jo lehet.. es az 1pozicio/nap. Nyilvan nem lesz 2-4jo belepoje/nap mint nekem.. Szoval a lecke feladva, amin dolgozunk, de idot kerek tole, pedig azonnal kezdene
csak eszembe jutott valami és valaki!!Egészen nem is olyan régenről,de ezalatt a kis pár év alatt,mindkettönk élete megváltozott,gyökeresen megváltozott!! Csak annyit,ha olvasod néha a pf-et,írj rám és Szent Ágoston szavaival éljek, Ne sírj,azért mert szeretsz.......
Köszi. Ha eltalálom az irányt, akkor nincs gond, de ha nem akkor.... Van aki mindig eltalálja van aki soha vagy csak néha. Nem könnyű az biztos, ezért aztán maradjon a suszter a kaptafájánál- szokták mondani.:))
Nyitáshoz igen,de ha a piac ellened megy kell hozzá egy csipetnyi cash,mert fedezetlenül nem hagyhatod nyitva.Elég 1/3 áért nyitni,a többit tartalékolni.A cél alapján hozhatsz helyes döntést.Ha a napodat ezzel töltöd,szigorúan tudod kontrolálni a piac mozgását.Ne légy mohó,az a pénz a biztos ami a lezárt nyerő poziból jött.A vesztes pozit nem lehet visszahozni,csak kiegyenlíteni. Sok sikert! A BUX hati rendkívül kockázatos üzem és nem játék!! HS!!!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!