Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Vki korábban közzétett egy bejegyzést a célárakkal kapcsolatban h azok már eufórikus túlárazott értékek, v még miket mondott ennek kapcsán h fogalmazott, ezt h látjátok?
Vki korábban közzétett egy bejegyzést a célárakkal kapcsolatban h azok már eufórikus túlárazott értékek, v meg miket mondott ennek kapcsán h fogalmazott, ezt h látjátok?
En 55250ota shortolok, esterol is en wdtam zaroban 10Kt 54890en zaroban,elotte reggel 55000rol 10k. Nalunk a gyerekeknek oszi szunete van kozben 10napon at. Illetve megteszem ontoboki, Balentum es tarsaiknak azt a szivesseget hogy nem irok.
Short jel, támogatott, így én shortban, hétfő óta. Bizakodva, mert sok-sok hónap után támogatott a konfiguráció, miközben az érzelem elhalt short irányba, már nem ütik szét, már nem szakad, csak esik csöndesen. Még akkor is, ha lesz egy kis up a nap végére.
szerintem már október 14 óta a short oldalon érdemes állni, még ha próbálják is tartani a Buxot. Rovid távon persze lehet longot is nyomni de az előny már szerintem a short oldalon van. Mol és Bux heti lowok elestek.
Kihalt lett a topic, pedig ma nem lehet panasz a volatilitásra. Biztos mndenki kereskedik. Tavaly november óta folyamatos az emelkedés és bőven elférne egy kis korrekció /jöhetnek a minuszok/.Tapasztaltabbak véleménye? Tudom majdnem mindenki inkább longot vár, de csak fibo 23 is 50.000 alatt lenne, a fibo 38 pedig 46.000.-t eredményezne, de azt már le sem merem írni... https://www.tradingview.com/x/KlqUDU84
Ezzel a ceggel karoltve bocsatotta ki anno a bank az Opus alarendelt kolcsontoke kotvenyet es ezt hivtak most vissza. Ebbol a szempontbol teljesen lenyegtelen szerintem az, hogy kinek a tulajdona ez a ceg…
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!