Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Rosszul emlékszel. Egyszer egy Random rendezvény előtt-után, máskor a CIG kgy után próbálkoztam, de pattantam. Ez van, a mínuszok járnak bármit csinálsz, de úgy vettem észre ez kölcsönös.:))
Tudtam eddig is.. Előtte közölted Te minuszolsz engem a fórumon, meg ez nem tetszik, az nem tetszik velem meg Évával kapcsolatban, de segítsek hatit megtanítani.. Már ne is haragudj..
Amikor egyszer élőben segítséget kértem tőled, akkor leráztál. Emlékszel???? Magyar ember nem felejt- szokták mondani. Szóval itt lehetsz segítő, meg jóságos, de valójában csak addig vagy amíg az érdeked azt kívánja. Az igazi segítség az önzetlen és érdek nélküli. Na ez neked nem megy, de hát ezért vagy ilyen sikeres. Én meg egy sikertelen irigy dög, de én bárkinek segítek (nem tőzsde) még akkor is ha nekem abból semmi előnyöm nem származik. Na ez van, most ezt is tudod.
Azt lehet tudni, hogy egy beverős napon is keresett 300pontot hatival, és 30K nyerője megvolt mára ezzel, ami nekünk megfelelő napi pénz egy rövid tradre, és siker koronázta meg a belépést. Együtt örülünk a sikerének!
Valami nagy baj van nálad. Mindig pályára akarsz állni, de állandóan a másikat furkálod. Gyakorlatilag már másból nem is állnak a hozzászólásaid. Sajnos. Fejlődni szerettél volna, de nem ezirányba haladsz. Ha nem érdekel a tőzsde, lépj ki belőle. HA pszichológia érdekel, menj pszichológusnak
Te nem vetted csak észre eddig, hogy mi beírjuk a pozikat, és ez tök korrekt. A kereskedés maga gazdasági fórum témája. Ki mit hol vesz, miért, mit tud kihozni belőle, hogy jött ki belőle, mit akasztott a hírrel. Már elmentél a van más is a világon a pénz és tőzsdén kívüli világba, meg nem minden a pénz. csak ezt hajtogatod. Akkor Nők lapját olvassál, ott nincs ilyen téma
"Romló járványhelyzet: szinte egész Magyarország sötétvörös lett a térképen Portfolio2021. november 11. 13:23 Október végén átkerült Magyarország a második legrosszabb járványügyi besorolásba az Európai Betegségvédelmi és Járványügyi Központ (ECDC) hetente kiadott összesítése alapján, a legfrissebb térképen pedig szinte az egész ország a legsúlyosabb, vörös kategóriába került"
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!