Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ajajj, óva intelek a 70.000-es tolástól. Én 72.000-et jelzőztem. Kb. 2-3 hónapja. Kaptam - 6 -ot legutóbb. :-))))) Fele ennyi óra alatt. Majd töröltek... Rajta most is...
Két short setupot találtam, ami nem érte el a célárat, sok idősíkot végignéztem. Az első szerintem működhet, ott a 60% mellé teszem a voksom, mint szubjektív értékítélet, az alsó jelen pillanatban erősnek tűnik, ott inkább a 40% mellé, azzal a fenntartással, hogy menet közben esetleg lehet majd rajta változtati (erős momentumos megindulás). Elliott alapon a magasabb alá szúrás reális elképzelés, bármilyen verzió is fut. https://www.tradingview.com/x/kAD6LNhU
Remény? az most a hal (reményhal) Aki rendszeresen nézte a kormány infókat annak mondom hogy én is tudnék m.e.-nek javasolni pl. Lázár Jánost. Sok kérdésre válaszolta hogy az nem az ő hatásköre. Burkoltan be is jelentette hogy szevasztok. Most a tenisz szöv. elnöke, meg a nemdohányzók m.biztosa és ha ráér felül a magaslesre (vadászni) Persze őt nem jelölheti a fidesz mert patak vér folyna a kormányban a minisztériumokban az ügyészségen a bíróságokban és így tovább lefelé. (mondom hogy aki figyelte k.infókat a válaszait az arckifejezéseit stb) Olyat is mondott hogy lennének hozzáértő emberek de mindenki tévedhet, akkor cserélni kell.
Jó napot! Private Banking:--BUX napi: Az ideális emelkedő trend él, bár kisebb megálló jöhet pár napra. Amíg a vastag zöld trendvonal nem törik, addig komolyabb korrekció nem fog tudni elindulni. A trendvonal már az 53 000-es szint körül húzódik, de napról napra emelkedik. A vízszintes szintek közül az 53 125 után az 56 250 jöhetne. Hiába a viszonylag erős trend, nagyon résen kell már itt lenni, mert a hozamlehetőség arányos a kockázattal. Támaszok: 46 875; 45 313; 43 750. Ellenállások: 54 688; 56,250.
szerintem lesz egy kitárazás jövő év elején....aki nem akar nagy kockáztatni, az lehet már mostanában a jó nemzetközi hangulatban és magas blueknál teszi...van vevő ugyanis...tavasszal túl nagy lesz a politikai bizonytalanság, jelenleg nagy esély a kormányváltásra, ha csak el nem csalják....Lehet ott áprilisban-májusban elég nagy csontvázkidőlés is....
"Például, ha belépünk az eurozónába" - esélyünk sincs, akkora a költségvetési hiány, de csak osztogatunk, hitelből Az OTP bevételeinek nagy része, nem Magyarországról származik, a kamatbevételek csak kis részét adják az eredménynek. A MOL adókedvezményeknek nincs érdemi befolyása, a meglopott befektetőket kárpótolja.
Például, ha belépünk az eurozónába, akkor a kamateredmények csökkenni fognak. A MOL-t meg most államilag támogatják, adókedvezményt kapott, de ez megszünhet.
Ezt hetente megkérdezed. Amúgy valószínű eleinte lenne némi esés, mert a befektetők nem szeretik a bizonytalanságot és a váratlan fordulatokat, de egy eurokonformabb és piacbarát új vezetés megnyugtathatja majd őket. Csányi pedig boldogulni fog minden vezetés alatt.
Szívesen. Nem feltétlenül kézenfekvő, mert így lehet, hogy megáll csatorna középnél az emelkedés. Más lett volna a kép, ha nem időzik el cirka 3 hónapot a 2400-as szintek környékén.
Köszönjük! A Molhoz csak annyit, hogy nemrég indult a gyorsuló szakasz, szóval emiatt kézenfekvő, hogy a csatorna alján van. 2800-3000, azért az nem komoly ellenállás. A 3000 lélektani szint. De, ha azt eléri, akkor szerintem már nagyon sokan boldogok leszünk.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!