Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nekem volt egy kis meglepetés, picit mélyebbre vártam volna lefelé. Elmentem tegnap nap közben és mire visszaértem igencsak meghúzták, shortom volt, a low alá vártam volna még kb 200 ponttal, pluszban zártam, de inkább nullának hívnám, főleg, hogy reggel még +1,5R-en állt. Figyelmeztető jelnek kellett volna értékelnem,hogy az OTP korrekciós csatorna alján fordult, de beleástam magam egy másik tradebe forexen.
Forint kozben szepen gyengul, biztos kulfoldi alapok vesznek 10e darabokat naponta…Abszurdisztan index:) Jo pelda erre az OTP tegnapi zaro szakaszos mutyija, 18.700-on nem kellett, de 19K ajandek volt az a 150e darab… Ember legyen a talpan aki ezt a piacot napon tul tudja kereskedni es megemelem a kalapom elotte:)
Hitelesebb lenne ha tőkét is tennének az emelkedésbe. OTP/Mol átlag alatti forgalommal átlag feletti emelkedést produkál. Nomeg 1 nap alatt letudja ilyen forgalommal a korit.
az evergrande pánik 50 perc lett a következő nov. 20 án kb10 perc ez a az örök long világa megspékelve a mega inflációval amiből az illetékesek kb. a 20-40 % át látják
Csak írtam 2 elég szélsőséges értéket, ambár félév alatt bőven lehetnek olyan számok, amik még most elképzelhetetlennek tünnek. Aránylag politikamentes volt a topik, esetleg olyan írások voltak a politikáról, amik valóban befolyásolták az index értékét, de azon polemizálni, hogy mi lesz félév múlva lévő választás után, hát annak nem sok értelmét látom.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!