Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Lehet itt mindig keresni. Ha satbilan megy csendes időben 150pontot Bux, 10kontival az is 15ezer, ha más nap, az is elég naponta, és a tétet lehet emelni 100kontira, az 150ezer nyerő 10milla körüli befektetéssel. majd lemegy ez a hati letét még a csendesebb napokon
Koszi szepen. Bar ugy gondolom az itteni siker inkabb az eros trendnek es a volatilitasnak koszonheto. Amint visszaall a normal tozsdei menet,gondolom itt sem lesznek ilyen jo lehetosegek. Bar cafolhatsz,mert csak gondolom,eddig nem nagyon figyeltem a bux hatit.
Húzd ki a csatornát, olaj esetén exp flat B hullámlehetett, az előre kijelölt szintemnél pattant, inkább C-re gondolok. Pár piacon - bár 4. lehet széles - nekem egy kicsit sok és határeset, ezért a kérdőjel bennem, 4/c vagy nagyobb 4, esetleg egy ED a harmadik végén, mert az tipikus lenne.Ezt menet közben lehet majd biztosabban megállapítani, azaz innen a trade managementté a főszerep. Az este nem mentettem, de itt a rajz, amit a piac lekövetett, dobozt, csatornát érted, szerintem: http://keptarhely.eu/view.php?file=20200317v00ru9bsd.png
a plusszos nyitás segíthet pár embernek de ha ebből folytatódik az esés csak annyit ér mint halottnak a csók... ha valakineki nincs hirtelen pár millája, de tegnap még jóhiszeműen vásárolt... nekem este + 800.000 volt a fedezetem ma reggel hirtelen - 890.000....
Elég csúnyán hangzik a tegnapi -12% amcsi esés, de ha leszámítjuk a pénteki 9%-os felhúzást akkor már nem is annyira vészes. Szerintem ebből kell kiindulni...
Arról nem is beszélve, hogy ezerszer leírták a csodálatos home office kifejezést. Az egyik cégem kiszolgál egy élelmiszeripari gyárat. 1800 alkalmazott, amiből 1650 fizikai, aki áll a soron. Ha 20 hazamegy, leáll a termelés, annyira kifeszített a létszám a munkaerő gondok miatt. Home office, mi? Nem csak pesti irodistákból áll ám a Nemzeti Összeszerelőüzem Rendszere! :D Ha ezeket a gyárakat bezárják 1-2 hónapra, megfekszik a komplett nemzetgazdaság, mert az is olyan gránitszilárdságú alapokon nyugszik, mint a tákolmányunk...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!