Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
A letéti követelmény tőkeáttételes ügyletnél változó, a volatilitás függvényében határozzák meg, senki nem írta, mondta, hogy azt nem lehet megváltoztatni, egy prompt állapotot tükröz, ha nő a vola az is nő, ha csökken, az is csökkeni fog. A letétet pedig szerintem le kell tenni a kelernél, a napi elszámolás végén, de ezt egy járatosabb ember megerősíthetné, soha nem mélyültem el a háttér dolgokban ennyire, csak ami érintett.
Nem jo pelda. Az egy piaci esemeny volt amire mindenki felkeszult ahogy felvette a poziciot,sot,eleve erre az esemenyre kotott ugyletet. Nem az tortent,h lefagyasztottak az akaratan kivul a.pozijat,es mire felnyitottak,az addigi nyeroje a kezelhetetlenseg miatt meretes buko lett. Teljesen mas.eset a svajci franke mint ez amirol beszelunk.
Aki ilyen vérzivataros helyzetben pozíciót vett fel nagy kockázatot vállal. De az megengedhetetlen , aki a letéti követelményeknek megfelelően betölt fedezetet azt ne büntessék meg , mert egy szutkos bróker cég eldönti , h. Nagy kockázat miatt zárja a pontokat. Véleményem szerint nagy forgalom , nagy bevétel volt Nekik eddig is, belefér , H befektetői saját kockazatukra döntsenek.
Én nem olvasgatok tőzsdeszabályzatot, biztos van jogrend a különleges esetekre, ahol kitérnek erre az lehetőségre is. Szombat, vasárnap, ünnepnapokon egységesen nem tud kereskedni senki sem, sőt 17 után reggelig sem, ugyanilyen szünet lenne ez is, csak lehet picivel hosszabb. Egységesen senki nem tud tenni semmit, sem a longos, sem a shortos, nem értem a kártérítés igényt. Mert ez majdnem egy zéró összegű játék (bróker díjak miatt nem). Valakinek a nyeresége másik veszteségéből áll össze.
Hat igen,ketsegtelen h van logika abban amit irsz,barmi elofordulhat. Ilyen szemszogbol nezve valoban a kockazatvallalo minden felelossege a varatlan esemenyek okozta kar viselese is. Mondjuk a kerdes eleve koltoi volt,nyilvanvalo h ha jogellenes is lenne,a kisember nem szamithatna egy kanyi filler karteritesre akkor sem.
biztosan lesz, ha beválik. ott tesztelik, szerintem március végére a nagyokat is eléri abban az esetben, ha tovább súlyosbodik a helyzet az usa-eu vonatkozásban. addigra a főbb tőzsdék esnek még 20-305-ot és meglesz az indok a fügére, a további eséstől való megóvás miatt. csak addig akik kitáraznak, realizálnak veszteséget, nekik nem lesz idejük visszalépni a restart után. mert lesz restart. csak már nem azon a zárószinten.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!