Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Hát azért ez a vola ami itt megy az nem semmi. Gondolta valaki is hogy a tegnapi -12% amcsi esésre ma a DAX +3% ban fog kinyitni. Hihetetten ami itt megy.
Sok csaladnak, kisvallalkozasnak, etteremnek, panzionak igenis komoly gond, egzisztenciak eghetnek el hetek alatt...a 0-rol pedig nagyon nehez ujraindulni...ha nem tudjak fizetni a hitelt, az ugye a bankszektort erinti, folytassam?! A 0 kamat es az ingyenpenz jo dolog, de tud-e valos fogyasztast generalni vagy marad a lyukas poharba toltott viz esete. Par honap mulva kiderul!
Tegnap mondtam jo hir, hogy otos megy le, leszurt 30K ala, onnan eles pattanas 32300as zarora. Most szamozni kell a vissza hullamot. Mini abc, nagy abc, vagy 1-2fel. Kb ez a terv, de 3/5utan
Törölt felhasználó2020. 03. 17. 08:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kár, mert szerintem pont nem így van, sőt azt hiszem elég bizonyítékot mutattam már eddig is az ellenkezőjére. Ugyanakkor azt vallom, hogy mindenki a mentalitásának, tudásának megfelelő rendszert használjon, amivel képes nyereséges kereskedésre és hisz benne, mert a tőzsdén való szereplésnek ez a hosszútávú feltétele.
szerintem még mindig nem látja a piac eléggé, hogy mekkora gazdasági gebaszt okoz ez a vírus. A multik már mindenhol leállították vagy a napokban leállítják az összes kimenő utalást, -cash is king felkiálltással. Nem lesz termelés, nem lesznek adóbevételek. A kiadások viszont emelkedni fognak, az egészségügyi kiadások növekedése miatt. Szóval lesz egy GDP csökkenés, egy brutál eladósodás mellett. Ahogy nyomtatják a pénzt még lehet hiperinfláció és társadalmi egyenlőtlenségek következtében destabilizálódó belpolitikai helyzet. Hogy lenne vége az EU-ben 2 héten belül a járványnak?? Kínában, ahol sokkal kisebb fertőzöttségnél lezárták cakundpakk az egész tartományt és a többi 1 milliárd eltartotta azt az egyet. Itt az EU-ban szabadság jogok vannak. Kimész a karanténból? akkor kapsz egy csekket. Ki nem szarja le a csekket, aki menni akar az megy. Amúgy sem tesznek itt EU-ban karanténban lakosságot- főleg nagyobb városokban, mert az emberek akkor nem szavaznak később azokra a politikusokra, akik bezárták őket. Igen a piac kb. azt árazza, hogy 2 hónap, mint Kínában. Mert ugye Wuhant még csak most oldották fel a karantén alól. Aztán jó kérdés, hogy hányszor jön vissza még ez a vírus, amíg ki nem fejlesztik a vakcinát? Vagy hány mutációban jön vissza? Szóval jobb lesz, ha mindenki felkészül akár több hónapig lebénuló gazdasági életre itt az EU-ban. Ja és akkor még nem is beszéltünk az USA-ról, ahol ha valahol akkor elképesztően nincsenek felkészülve a vírusra és a közgyógyellátás mint olyan talán nem is létezik. Nem a Vészhelyzet sorozat egy epizódja fog menni, hanem tömeges halálozások, pánik, vírus mutáció stb. stb. És akkor esett a BUX 25%-ot és erre azt mondod, hogy kieste magát? Amikor megnégyszerezte magát az elmúlt 10 év alatt? Az a BUX aminek második legnagyobb komponense a MOL, egy olajipari részvény? Ja igen, mert az olaj ár háborút, ami a vírussal együtt támad már meg sem említettem eddig... Az első támaszt majd 20k körül fogjuk megtalálni - szerintem nyárra már meglesz. Aztán meglátjuk, ha valóban addigra lerázzuk a vírust, akkor talán elkezdünk emelkedni...
b vagy 5 mehet lefelé, az új low mindkettőnél belefér.
Törölt felhasználó2020. 03. 16. 22:03
Kedd/szerdára gondolom egy piaci lokális low megtalálását, több termékben, utána jöhet egy oldalazás, csapkodás. Olajban is kb erre gondolok, ezt figyelem.
Tájékoztatás tőkeáttételes ügyletkötésekrőlTájékoztatjuk, hogy Társaságunk tőkeáttételes ügyletek esetén ügyletkötési korlátozásokat vezet be új pozíciók nyitására.Azonnali piacra vonatkozó ügyletkötési megkötések a NetBrokerben:- Nem fogadunk új napon belüli short pozíciót és napon belüli vagy napon túli tőkeáttételes long pozíciót eredményező megbízást. - Nem fogadunk olyan új megbízást, amely során a vásárlás befektetési hitel terhére történne.Kérdés esetén forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 1 235 5151 telefonszámon!Tisztelettel: Erste Befektetési Zrt.
szép volt 2000 pont esést a hati 900 ponttal követte le. talán már a longot preferálják ............... nekem jó lenne , mert longba eléggé kifektetett a letétemelés , viszont már nem tudnak likvidálni ..................kliringesetére ott a devizaszámla egyébként a QE , a saját részvény vásárlási stratégia már egy alaposabb lufi pukkanást vetített elő. Most van rá ok. Tőzsdei pszihológia , csorda rohanás , pánikkeltetés , kölcsönkapott részvényekkel való shortolás.. Gigabefektetők átálltak az eladói oldalra , likvidáltatják a kisebbeket , pánikoltatják őket. Longon , shorton is lehet , sőt iszonyatosan kaszálni.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!