Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Kötvénypiaci parát nem feltétlenül kell várnod. A jegybankok szarrá öntik a pénzt, ami a 2008as válság elején nem volt így, ezért is fagytak be a hitelpiacok. Erre most nem kell számítani, csak ha vmi nagy gebasz lenne.
Ha valakik jól jártak ebben a 10 évben a cégek voltak azok ! De az emberekkel mi lesz ? Azokat ki segíti meg ? Gyanítom kirúgások lesznek, tehát ők húzzák a rövidebbet. Viszont ha az embereket nem segítik, a vállalatokat hiába segítik, hisz nem lesz kereslet! Ez a sok okos az MNB, FED és ECB-ben csak ennyit bír kitalálni? Gondolom mentik a menthetőt...
Hm..., gondolkodnak már ezen a bankok, nem a semmiből jött a hír. Igaz egyrészt fájni fog nekik a törlesztésből bejövő kamat kiesése, másik oldalon viszont elkerülhetnek egy giga nagy NPL állományt rövid távon. Az viszont egy jó kérdés, hogy akkor egy tök új hitelnek vajon kell-e törleszteni ezen időszakban. Az ördög a részletekben lakozik.
már csak szja fizetési határidő kitolás van hátra! Azt is illene meglépni! Gyorsan lebarmolják a részvényeket, buxot 20k alá, otpt 5k alá, molt 700 alá, aztán jöhet a tőzsdeszünet, hogy akit kiráztak (megóvtak a további veszteségtől) azok majd vehessenek újra a vírus előtti árakon. gusztustalan ami folyik.
Hát én is lezártam a pénteki 33600-at 30390-en, lehet még ebben a körben, de jobb a békesség és kell egy kis pihi is. :) Nagyon durca lettem volna, ha a fedezeti követelmény módosítás miatt likvidálták volna.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!