Nekem is ez az érzésem. Uborkaszezonban, ennél a részvénynél ez elég erős jel. A fórum is kihalt, csak mi dialogizálunk itt:) Valaki meg veszi szépen napról napra, még az RSI-re is ügyelni látszik.
Köszi! Az opi is szép, hajrá! A BIF nekem azért vonzóbb, mert itt már számíthatunk jelentős osztalékra is (SZIT tagság is szerepet játszik), így stabilabb lehet az árfolyam.
Köszi, valóban. Tegnap különösen tetszett, hogy 310-en is volt kötés, mert 320-ig lesznek kiolvadó pakkok, utána be fog gyorsulni az emelkedés (ha eljutunk odáig). Az is tetszik, hogy alig van fórum hozzászólás, nagyon kicsi lehet a valós közkéz. Néha luke benéz hűteni a kedélyeket :))
Eddig nagyon igazad lett. Nekem is volt egy megérzésem, de mikor értelmesen leírtad a véleményed a cégről - az megerősített .. Eddig nagyon szépen alakul.
Nagyon szimpatikusan veszik, nap végére mindig kicsit visszajövünk, de korrekt a záróár. Sőt, láthatóan még a fórumon a mínuszolásra is ügyelnek, még sima ténymegállapításra vagy könyvre is jön a mínusz. Szuper, így tovább!
Bizony, bizony kezd. Kilépett a 3 szögből és a szűkülő Bolli szalagok szorításából. Ebből ha minden igaz 380-400 közötti cél ár adódik, ami egyben az 1,6-os fibo-nak is megfelelne. Kíváncsi vagyok össze jön e, de jó lenne ha 300-as ellenállást legyűrve már nem menne alá. Hajrá, majd meglátjuk.:)
Azért ezek a napi 4-5 milliós forgalmak emelkedő árfolyammal már figyelemreméltóak. Nem azt mondom, hogy hú, de likvid, de határozottan jól mutat most. 300 fölött már lesz forgalom is vszeg.
BIF tulajdonosok topikja