Én már azon meglepődtem, hogy Don belevett 440-en, azt hittem csak App-ot vesz, hiszen a BIF túl van hozzá képest értékelve:) Na de most már tudjuk, merről fúj a szél:)
Grat a nyerőhöz! Világos volt, hogy technikai eladások voltak csak, logikus volt megjátszani. Támogatom a szerencsevadászokat, növeljék csak a forgalmat.
Lent vásárló szerencsevadászként jelentem: A
90%-át már eladtam annak a mennyiségnek amit szeptember 16 és 20 között
vásároltam. Azóta nem vásároltam belőle többet. Átlagosan 437,20 Ft-ért
vettem őket (jutalékkal együtt) és 465,38 Ft-ért adtam el (jutalék
levonása után) Így számolva az eladott 3523 db-om után 99278 Ft
nyereségem keletkezett. Lehet indulni 500 fölé.
Hétfőn záróban beállt 120 000 vevő, persze nem kapott egy darabot sem. Szerintem azt hitte a szentem, hogy akkor fogják az alapok kitárazni a papírt :) Érdemi eladó nincs, csak az aki olcsón bevásárolt múlt héten, így bőven van még tér felfelé.
Teljesen mindegy hogy 452-460-470 .. úgyis fellesz húzva jövőre .. ha még osztalék is lesz pláne , ha nem akkor megy 300 Ft-íg. Ezen a szinteken per pillanat jó vétel ..
Ma is pár ponttal feljebb. Jó lesz ez talán. Még nem adtam el egy darabot sem, pedig kb 438,125 az átlagom. Nem akarom magam megint megvédeni a nagy nyerőtől, mint sok más alkalommal. Csak az Opus rontja ma el a kedvem. Kb. év elejétől augusztus közepéig tartottam. Talán kellett volna vele várni még egy kicsit. De hát nem lehet minden lehetőséget kihasználni.
Fordulni fog, csak most nagyon kicsi a forgalom hozzá a BÉT-en is. Technikai eladások voltak túlnyomó részt a múlt héten, a gyj jó volt, és csak pozitív hír jött (Major projekt), szóval türelem.
BIF tulajdonosok topikja