bevallom sokkal...hezitáltam sokat -végül megtartottam ezt. aztán utánanéztem jobbana cégnek meg olvasgattam a hozzászólásokat, nézegettem az árfolyamot--bővítettem..most meg csak lesek hogy az egyik legjobban teljesítő részvény a portfóliomban.Dunát eladtam át appeninnbe , fogok venni belőle de rájöttem lényegtelen hogy 550 vagy 600...
A Baross Gábor Tőkeprogram a Gazdaságfejlesztési Minisztérium által és a Nemzeti Tőkeholding által kidolgozott, három pillérből álló tőkeprogram, amely a gazdaságfejlesztési célokkal összhangban a jelenlegi kedvezőtlen kamatkörnyezet mellett is megfelelő finanszírozást képes biztosítani a gazdaság szereplői számára. A tőkeprogram keretösszege 600 milliárd forint.A program az Ingatlan- és értékpapíralapok pillér mellett két, későbbiekre időzített pillért is magában foglal, amely a magyar piacon legjobban teljesítő állami hátterű tőkealapok feltőkésítését, valamint újonnan induló tőkealapok létrehozását célozza.
"Az értékpapíralapokra fókuszáló alprogram a tőzsdei likviditás fejlesztésére irányul. Mivel a részt vevő alapkezelők a tőkefinanszírozást magyar székhelyű kibocsátó által Magyarországon kibocsátott vállalati kötvények vagy részvények megszerzésére fordíthatják, az vonzóbbá teheti a Budapesti Értéktőzsdét a magyarországi kibocsátók számára"
Ma a 320-at is elérte 5M fölötti forgalommal. 312-re az utolsó pillanatban kötötték le pár db-bal. Nincsenek már beragadtak, innen lesz igazán érdekes a story!
Ezt neked kell eldöntened. Nézd meg a cég fundamentumait, a TA-ját, balentum korrekt rajzokat tesz be a BIF-ről is! Ha veszel, azt hiszem, érdemes megtartani a következő osztalékig, jövő májusig, mert vszeg 40 Ft fölött lesz, de ez ízlés dolga. A tavalyi közgyűlésen tudtam beszélni Berecz Kristóffal, nekem meggyőző volt, amit mondott, le is írtam akkor, ha gondolod, keresd vissza.
Nem kispályás lesz, mert már elég régóta csinálja...Cirka 30-40 millája már benne van. Ennyit illikvid részvénybe ilyen szisztematikusan csak infó birtokában szoktak betenni. Meglátjuk, mi lesz!
BIF tulajdonosok topikja